Ο Κιάσσος βαδίζει στα 41 αλλά δεν σταματάει!

Στην ηλικία του οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές απολαμβάνουν τα κεκτημένα, διατηρούν επιχειρήσεις ή ασχολούνται με την προπονητική. Ο Κώστας Κιάσσος όμως, δεν λέει να «κρεμάσει τα παπούτσια του» και παρά το γεγονός ότι βαδίζει στα 41 χρόνια του, ανανέωσε την συνεργασία του με τον ΟΦΗ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες του ΟΦΗ και θα «δώσει το παρών» στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

Αλλωστε, ο Κιάσσος ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην πορεία ανόδου από την Γ` εθνική και στόχος του είναι να ζήσει ακόμη μία άνοδο, αυτήν την φορά την επιστροφή στην Super League.

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και όλο το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, για να μείνω μια ακόμη χρονιά στην ομάδα. Εχουμε ολοκληρώσει ένα κομμάτι απο τους στόχους που θέσαμε και απομένει ένα ακόμη. Να ανεβάσουμε την ομάδα στην Σούπερ Λίγκ. Το κλειδί της επιτυχίας για να το πετύχουμε αυτό είναι ένα: δουλειά, δουλειά και μόνο δουλειά», δήλωσε λίγο μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Κιάσσος.

Keywords
Τυχαία Θέματα