"Αν δεν ξυπνήσουμε όλοι σήμερα δεν θα υπάρχει αύριο"

Ο σύνδεσμος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης καλούν τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει τον κ. Πουλλαΐδη.

Η ανακοίνωση:

Φίλοι Ανορθωσιάτες,

Εμείς ο σύνδεσμος παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ιστορικότερης ομάδας της Κύπρου, της ομάδας που πέρασε μέσα από συμπληγάδες και άντεξε, θέλουμε επιτέλους να ακούσουμε ένα φτάνει στην εσωστρέφεια και τους εμφυλίους πολέμους. Φτάνει πια φίλοι Ανορθωσιάτες στο να κρυβόμαστε πίσω από την ανωνυμία μιας οθόνης και την ψευτομαγκιά του καφενέ! Φτάνει στο να μας φταίνε

οι πάντες και τα πάντα και το μόνο που να μας ενδιαφέρει να είναι η κριτική.

Φίλοι και Φίλες Ανορθωσιάτες. Αν δεν ξυπνήσουμε όλοι σήμερα δεν θα υπάρχει αύριο. Αν δεν καταλάβουμε ότι πρέπει επιτέλους να στηρίξουμε τον Πρόεδρο μας να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε, η Ανόρθωσις της Αμμοχώστου δεν θα υπάρχει. Για το όνομα του θεού πια. Στις πιο δύσκολες στιγμές επιβίωσής, βρέθηκε ένας άνθρωπος να σώσει την Ανόρθωση και τον φτύνουμε.

Και ποιος θα αναλάβει Φίλοι; Ποιος θα βάλει την πλάτη να αντέξει το τεράστιο βάρος; Αντί να δίνουμε δύναμη και συμπαράσταση τρώμε τα ίδια τα παιδία μας.

Φτάνουν πια τα ψέματα. Όσοι αγαπάτε την Ανόρθωση συμπορευτείτε με τον πρόεδρο και εμείς αναλαμβάνουμε δημόσια και καλούμε επίσης δημόσια τον Κύριο Πουλλαίδη όπως συμπορευτούμε και συμμαζέψουμε τους πάντες για επιτέλους μία νέα αρχή.

Όσοι πιστοί προσέλθετε, αλλά όσοι άπιστοι μείνετε μακριά και αφήστε επιτέλους αυτούς που αποδεδειγμένα προσφέρουν να συνεχίσουν το έργο τους.

Πρόεδρε, σου δίνουμε όρκο τιμής και είμαστε βέβαιοι ότι όλοι οι αγνοί Ανορθωσιάτες θα κάνουν το ίδιο.

Με σεβασμό,

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα