Νεφώσεις και βροχές συνθέτουν το σκηνικό του καιρού

Το απόγευµα, τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα στα ορεινά και πιθανό σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού ανατολικά και βορειοανατολικά του Τροόδους.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, ενώ αργότερα αναµένεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα δυτικά παράλια. Οι άνεµοι

θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και αρχικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά, ενώ αργότερα θα επηρεαστούν και άλλες περιοχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 και τοπικά µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ, και αργότερα στα νότια και ανατολικά καθώς και παροδικά στα δυτικά, µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 και τοπικά ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη, παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες, ελαφρές κυρίως, βροχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα