Η χρονιά θα έχει κέρδος ανεξαρτήτως έκβασης…

Η φετινή χρονιά στον Ολυμπιακό ανήκει δικαιωματικά στους Κύπριους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα το καλοκαίρι, ήταν τέτοια που δεν επέτρεψαν στη διοίκηση να κάνει μεταγραφές. Και έτσι γεννήθηκε η ευκαιρία σε πολλούς συμπατριώτες μας να πάρουν ευκαιρίες στην πρώτη κατηγορία.

Στο χθεσινό παιγνίδι με την ΑΕΛ, άλλοι

δύο νεαροί του Ολυμπιακού έκαναν ντεμπούτο στη μεγάλη κατηγόρια. Πρόκειται για τον 20χρονο Κωνσταντίνο Αυλωνίτη και τον 17χρονο Παναγιώτη Αντρέου.

O Kωνσταντίνος Αυλωνίτης

Ο πρώτος βρέθηκε στο αρχικό σχήμα και κατέγραψε το πρώτο του ενενηντάλεπτο. Αγωνιζόμενος ως κεντρικός αμυντικός (παίζει και κόφτης), είχε αρκετές θετικές στιγμές και επεμβάσεις. Σ’ ένα παιγνίδι που η ΑΕΛ πίεσε ασφυχτικά τον Ολυμπιακό, ο 19χρονος άσσος σε καμία περίπτωση δεν πανικοβλήθηκε και έκανε τα πάντα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του για να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων.

Σε ό,τι αφορά τον Παναγιώτη Ανδρέου, αγωνίστηκε για περίπου 20 λεπτά και δεν χρειάστηκε περισσότερο να δείξει σε όλους ότι γνωρίζει το αντικείμενο.

Αυτό που χρειάζονται οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές είναι παιγνίδια στα πόδια τους. Συνεχόμενα παιγνίδια. Και είναι θέμα των προπονητών τους να συνεχίσουν να δείχνουν εμπιστοσύνη σε νεαρούς Κύπριους.

Ο Παναγιώτης Ανδρέου

Keywords
Τυχαία Θέματα