Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις!

Η γκρίζα κωμωδία «Success Story» σε σκηνοθεσία του Νίκου Περάκη και σενάριο της Κατερίνας Μπέη, αποτελεί τη νέα συμπαραγωγή της Nova! Η ταινία «Success Story» κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κύπρου την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου και θα παρουσιαστεί σε Ά τηλεοπτική προβολή αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema.

Η Nova Cyprus,

θέλοντας να γιορτάσει την νέα συμπαραγωγή της Nova, δίνει τη δυνατότητα σε 5 τυχερούς να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την Αvant Premiere της ταινίας «Success Story» που θα προβληθεί τη Τετάρτη 01 Νοεμβρίου 2017, στις 20:00 στο Zena Palace Cinema! Κάνε Like τη Σελίδα της Nova Cyprus στο Facebook, κάνε like &share τo post του διαγωνισμού αφήνοντας το σχόλιό σου μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου και μπες αυτόματα στη κλήρωση για να κερδίσεις μια διπλή πρόσκληση για την ταινία του Νίκου Περάκη "Success Story"! Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα και θα ανακοινωθούν στην Facebook σελίδα της Nova Cyprus.

Κάνετε Like στη σελίδα της Nova Cyprus https://www.facebook.com/NovaCyprus/ για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των καναλιών της Nova CyprusΜπείτε στο site της Nova Cyprus www.novacyprus.com για να βλέπετε πάντα το ανανεωμένο πρόγραμμα όλων των καναλιών μας.
Keywords
Αναζητήσεις
success story πρεμιερα προσκλησεις
Τυχαία Θέματα