ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ: Συμμετείχε στον μαραθώνιο «Run As One»

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο 2ος μαραθώνιος «Run As One» από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η ομάδα της Χαραλαμπίδης Κρίστης «γαλατάκι», συμμετείχε δυναμικά και τερμάτισε δεύτερη.

Ο αγώνας δρόμου έγινε στο πλαίσιο του εθελοντικού προγράμματος «Παιδί, Διατροφή και Υγεία» των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, με στόχο την προώθηση και ενημέρωση των νέων για υγιεινές διατροφικές επιλογές.

Το γαλατάκι Σοκολάτας και Μπανάνας, είναι «Πάντα στη ζωή μας!» γιατί με αυτό μεγάλωσαν και μεγαλώνουν γενιές

και γενιές, καθώς φτιάχνεται εδώ και 45 χρόνια από φρέσκο, κυπριακό γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης. Είναι ιδανικό για τα παιδιά, που κατά την ανάπτυξή τους χρειάζονται ασβέστιο και βιταμίνες, το τέλειο recovery drink για αθλητές που αναζητούν ένα φυσικό ρόφημα για να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους και μια καθημερινή απολαυστική επιλογή για όλους μας.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι η μεγαλύτερη και μακροβιότερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου. Παραμένει ηγέτης στον τομέα παραγωγής και διανομής τροφίμων, προσφέροντας διαχρονικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας, πάντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και τεχνογνωσίας, διατηρώντας την αυθεντικότητα των γεύσεων. Είναι μάλιστα διεθνώς αναγνωρισμένη, αφού τα προϊόντα της εξάγονται σε περισσότερες από 40 χώρες.

Επιπλέον, η εταιρεία διακρίνεται για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της, με το πρόγραμμα έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», το οποίο αγκαλιάζει ολόκληρη την Κύπρο, χαρίζοντας χιλιάδες παιδικά χαμόγελα.

#CharalambidesChristis # ToKaliteroMas

Keywords
Τυχαία Θέματα