Το Δίκτυο Καταστημάτων Stephanis επέλεξε το Soft1 ERP

Την κορυφαία λύση ERP της SoftOne (μέλους του Ομίλου Εταιρειών Olympia) επέλεξε το Δίκτυο καταστημάτων Stephanis, εξέχουσα αλυσίδα καταστημάτων εμπορίας προϊόντων και υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής στην Κύπρο.

Η υλοποίηση του Soft1 ERP πραγματοποιήθηκε από την Conalto LTD, επίσημο συνεργάτης

της SoftOne Κύπρου, συμβάλλοντας στην ενιαία εμπορική διαχείριση του Δίκτυου Καταστημάτων Stephanis, καθώς και την αποτελεσματική υποστήριξη του συνόλου των δραστηριοτήτων του, από τη λιανική πώληση και την τεχνική υποστήριξη έως την εξυπηρέτηση πελατών. Με πλήθος ενοτήτων, το σύστημα βελτιστοποιεί τη λειτουργία όλων των τμημάτων της επιχείρησης, παρέχοντας τη δυνατότητα μείωσης του χρόνου και του κόστους εκτέλεσης των καθημερινών τους εργασιών, καθώς και της αύξησης της αποδοτικότητάς τους.

Η ενότητα της αποθήκης διευκολύνει την ολοκληρωμένη διαχείριση των αποθεμάτων της εταιρείας, επιτρέποντας την αυτοματοποιημένη δημιουργία αναπαραγγελιών σε προμηθευτές, τη διεκπεραίωση και κοστολόγηση εισαγωγών, την αυτόματη κατανομή των διαθέσιμων προϊόντων στα υποκαταστήματα της εταιρείας κα. Η λύση υποστηρίζει πλήρως τη λειτουργία του δικτύου καταστημάτων λιανικής του Δικτύου Καταστήματος Stephanis, ενσωματώνοντας πλήθος επιλογών όπως τιμολογιακές πολιτικές, loyalty cards, έκδοση vouchers και διενέργεια επιστροφών. Ταυτόχρονα, βοηθάει την εταιρεία να διαχειρίζεται καθολικά τις διαδικασίες του Customer Service, από την παραλαβή ενός είδους από τον πελάτη έως την παράδοση και τιμολόγησή του, διασφαλίζοντας την καταγραφή παρελκομένων και βλαβών και την τήρηση πλήρους ιστορικού για κάθε εργασία.

Σε πλήρη διασύνδεση με το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, το Soft1 εξασφαλίζει αυτόματη ενημέρωση πληροφοριών, τιμών, αποθεμάτων, κατάστασης παραγγελιών κλπ., εξαλείφοντας τις μέχρι πρότινος χρονοβόρες χειροκίνητες καταχωρήσεις.

Σχετικά με τη SoftOne: Η SoftOne Technologies ΑΕ, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia (συμφερόντων Πάνου Γερμανού), ιδρύθηκε το 2002 και αποτελεί μία από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες ανάπτυξης και διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών business software. Δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην ελληνική και επιλεγμένες διεθνείς αγορές, αριθμώντας ήδη ένα πελατολόγιο 17.000 και πλέον επιχειρήσεων, καθώς κι ένα διευρυμένο δίκτυο 300+ εξειδικευμένων συνεργατών. Παράλληλα, διαθέτει θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία για την προώθηση των δραστηριοτήτων της στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Η SoftOne κατέχει ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά παροχής λύσεων μηχανογράφησης στο Cloud, με περισσότερες από 3.000 εγκαταστάσεις. Με μακρόχρονη εμπειρία, υψηλή τεχνογνωσία και βαθύτερη γνώση της αγοράς, η SoftOne αναπτύσσει σύγχρονα προϊόντα, Cloud υπηρεσίες και λύσεις Enterprise Mobility, βοηθώντας τους πελάτες της να αλλάξουν τον τρόπο που κάνουν τη δουλειά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα