Μυλωνάς: Χριστόφιας&ΑΚΕΛ δεν έκαναν παρεμβάσεις σε Ομόνοια

Καμία επαφή δεν έκανε ο Στέλιος Μυλωνάς με τον Δημήτρη Χριστόφια ενόσω ήταν Πρόεδρος της Ομόνοιας, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ενώπιον Δικαστηρίου ο πρώην πρόεδρος του σωματείου.

«Δεν υπήρξε καμιά οδηγία ή εντολή από το ΑΚΕΛ για ζήτημα που αφορούσε το σωματείο. Αν υπήρχε εντολή από το ΑΚΕΛ πώς θα αποφασίζαμε, θα παραιτούμουν, δεν είμαι άνθρωπος που θα δεχόμουν εντολές από εξωτερικούς παράγοντες. Οι μόνες εντολές και οδηγίες που δεχόμουν, είναι από τις

Γενικές Συνελεύσεις της Ομόνοιας. Όταν εκτελούσα χρέη Προέδρου, κάναμε πάνω από 500 νέα μέλη σε διάρκεια 2 μηνών. Αυτό είναι παράδειγμα ότι δεν δεχόμουνα επεμβάσεις από κανένα όταν ήμουν στην ηγεσία της Ομόνοιας…», αναφέρει μεταξύ άλλων στη γραπτή του δήλωση.

Δείτε εδώ: Δίκη Χριστόφια–Μιλτή: «Δεν δεχόμουν παρεμβάσεις από ΑΚΕΛ»

Αντεξεταζόμενος ο μάρτυρας από τον δικηγόρο του Μιλτιάδη Νεοφύτου, Χαρίλαο Βελάρη, αναφέρθηκε και στα πρωτοκλασάτα ονόματα που έφερε ο Μιλτιάδης Νεοφύτου στην ομάδα ως πρόεδρος και τα αστρονομικά ποσά που λάμβαναν οι παίκτες αυτοί. «Τα συμβόλαια υπογράφονταν σε κλειστές πόρτες.. ήταν όλα κλειστά σε συρτάρι», ανέφερε σχετικά με τα εν λόγω συμβόλαια.

Η διαγραφή του χρέους του Νεοφύτου από τη Διοίκηση Μυλωνά

Ασφυκτικό πρέσιγκ δέχθηκε αντεξεταζόμενος ο Μυλωνάς, αναφορικά με τη διαγραφή ποσού ύψους περίπου 14 εκατομμυρίων, ποσό το οποίο ήταν οφειλόμενο από την Ομόνοια προς τον Μιλτιάδη Νεοφύτου.

Στα βιβλία της Ομόνοιας, αναφερόταν, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Βελάρης, ότι η ομάδα όφειλε ποσό ύψους 22 εκατομμυρίων στον Μιλτιάδη Νεοφύτου. Όταν ανέλαβε την προεδρία της ομάδας ο Στέλιος Μυλωνάς, μετά από σχετική απόφαση που έλαβε η Γενική Συνέλευση, διαγράφηκε ποσό ύψους 14 εκατομμυρίων. Σχετικά με αυτή την απόφαση, ο Μυλωνάς ανέφερε ότι δεν ήταν μονομερής η απόφαση ούτε αποτελούσε πρωτοβουλία δικιά του, αλλά της Γενικής Συνέλευσης και η κίνηση αυτή δεν βρήκε αντίθετο τον Μιλτιάδη Νεοφύτου. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δυο τους, όπως ανέφερε, του είπε για την πρόθεση που υπήρχε, να διαγραφεί δηλαδή το ποσό αυτό και αυτός δεν έφερε ένσταση, ούτε συμφώνησε όμως. Ανέφερε, απλά, ότι αν αυτό αποφάσισε η ΓΣ, αυτό να γίνει.

Ο Στέλιος Μυλωνάς δήλωσε ενώπιον Δικαστηρίου ότι δεν υπήρξε ποτέ μέλος του ΑΚΕΛ και επανέλαβε ότι ο κόσμος της Ομόνοιας πληγώνεται όταν ακούει ότι ο Μιλτιάδης Νεοφύτου έδωσε λεφτά στην ομάδα για να τα πάρει πίσω. Όλοι έδωσαν λεφτά, είπε, όσα μπορούσε ο καθένας. Ερωτηθείς για το ποσό που συνείσφερε αυτός στην ομάδα, δεν ανέφερε επακριβώς ποσό, μιας και όπως ανέφερε, δεν είναι σε θέση να θυμηθεί πόσα έδωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα