Μιλουτίνοφ τριετίας στον Ολυμπιακό!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ μέχρι το καλοκαίρι του 2020, με αναπροσαρμογή συμβολαίου.

Κίνηση - ματ από τον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι», το απόγευμα της Δευτέρας (9/10), ανακοίνωσαν πως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ συμφώνησε

μαζί τους για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το 2020.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος με την υπογραφή του νέου μου συμβολαίου. Νιώθω μεγάλη τιμή. Τώρα θα πρέπει να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά για να βελτιώσω το παιχνίδι μου και να δικαιώσω τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν», δήλωσε ο Σέρβος σέντερ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά την ανακοίνωση του deal.

Θυμίζουμε πως τα δικαιώματα του Σέρβου σέντερ ανήκουν στους Σαν Αντόνιο Σπερς, οι οποίοι τον διάλεξαν στο draft του 2015 στην 26η θέση και τον πιστεύουν πολύ. Άλλωστε, οι Σπερς σκέφτηκαν να τον πάρουν στον «μαγικό κόσμο» το καλοκαίρι που μας πέρασε, αλλά τελικά δεν προχώρησαν σε αυτή την κίνηση.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να... δέσουν τον «Μίλου» στο ΣΕΦ, δίνοντάς του νέο συμβόλαιο, του οποίου οι λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές. Φυσικά, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι να δούμε τι προβλέπει το νέο συμβόλαιο του Σέρβου για NBA out από το προσεχές καλοκαίρι και μετά, καθώς και αν έχει αλλάξει η ρήτρα αποδέσμευσής του, η οποία «άγγιζε» το 1 εκατ. δολάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα