Μια ιδιαίτερη έκθεση φωτογραφίας αφιερωμένη στις γυναίκες

Μοναδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο " B&W women I body I parts " επέλεξε να παρουσιάσει ο νεαρός κύπριος φωτογράφος Μαρίνος Μαραθεύτης με θέμα το γυναικείο σώμα σε δύο ιδιαίτερους χρωματισμούς, το μαύρο και το άσπρο! Γυναικείο σώμα! Αυτό που καθηλώνει το ανδρικό μυαλό, αυτό που καταφέρνει να υποτάσσει τον κάθε άνδρα. Το ιδανικό σώμα είναι υποκειμενικό και διαφορετικό για τον κάθε ένα ξεχωριστά.

Αυτό επιδιώκει να παρουσιάσει μέσω τον ιδιαιτέρων φωτογραφιών του και ο καλλιτέχνης ο οποίος επέλεξε να βασίσει την έκθεση του σε σώματα γυναικών

χωρίς μεγάλη εμπειρία στον χώρο θέλοντας να τονίσει την απλότητα, την ομορφιά αλλά και τις ιδιαιτερότητες του γυναικείου σώματος με όπλο του την εικόνα. Μια εικόνα έτσι όπως ο ίδιος την βλέπει και την αντιλαμβάνεται πίσω από τον φακό της φωτογραφικής του μηχανής, ελπίζοντας πως θα καταφέρει να δώσει το δικό του μήνυμα στην καθόλα συντηρητική και κλειστή κοινωνία μας.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν γυμνά γυναικεία σώματα διαφορετικού σωματότυπου σε ιδιαίτερες μορφές και στάσεις, το καθένα με τη δική του έκφραση και ιδιαιτερότητα!

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελεστούν στις 10 Οκτωβρίου 2015 στη Δημοτική Πινακοθήκη Λακατάμιας από τις 17:00 έως 21:00 . Οι πόρτες θα παραμείνουν ανοιχτές και την Κυριακή 11 Οκτωβρίου από τις 12:00 μέχρι τις 20:00 το βράδυ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνίας στο τηλέφωνο 70005464

Keywords
Τυχαία Θέματα