Μετά τις επιθέσεις στο Παρισι έπινε μπύρες ο Αμπαούντ

Λίγες ώρες μετά τον όλεθρο που σκόρπιζε μαζί με τους συνεργάτες-τρομοκράτες ο "εγκέφαλος" των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, θεάθηκε να πίνει μπύρα και να καπνίζει χασίς.

Η μεσίτρια Αμέλ Αλλά που μίλησε στο Sky News, δηλώνει σίγουρη ότι ήταν ο Αμπαούντ που είδε σε δρόμο της γαλλικής πρωτεύουσας μαζί με μια άλλη ομάδα Μουσουλμάνων. «Τον είδα να φοράει ένα μακρύ ρούχο όπως αυτό που φοράνε οι Μουσουλμάνοι έξω από ένα κτήριο μαζί με άλλα 8-10

άτομα.

Αυτός είναι ένας δρόμος τον οποίο περνάω κάθε ημέρα. Ανταλάσσουμε καλημέρες με όλους αυτούς εκεί. Κάθε ημέρα βρίσκονται εκεί αλλά αυτός μου κίνησε το ενδιαφέρον γιατί φορούσε ένα μακρύ ρούχο με ένα καπέλο. Οι υπόλοιποι φορούσαν κανονικά ρούχα» περιγράφει η Αλλά.«Στη συνέχεια είδα στην τηλεόραση τις εικόνες και η αδερφή μου είπε "αυτός δεν είναι ο τύπος που είδαμε τις προάλλες;"

Είμαι 99,9% σίγουρη ότι ήταν αυτός, είναι τρελό» προσθέτει. «Ήταν εκεί χαλαρός, κάπνιζε χασίς και έπινε μπύρες. Τους άλλους τους βλέπω συνέχεια εκεί, τους ξέρω» κατέληξε στη σοκαριστική περιγραφή της η μεσίτρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα