Με το δεξί η Εθνική

ΦΟΥΤΣΑΛ
Μεγάλη νίκη για την Εθνική μας με 3-2 επί της Δανίας στο πλαίσιο του 5ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Φούτσαλ, που ήρθε επτά δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε, με σκόρερ τον τερματοφύλακα Σκαμπύλη.
Αρνητική εξέλιξη στο ξεκίνημα του αγώνα, καθώς στο 3ο λεπτό ο Jοrgensen άνοιξε το σκορ (1-0) για τους Δανούς.

Αντέδρασε η Εθνική μας κυνηγώντας το γκολ της ισοφάρισης και έφτασε στο 1-1 στο 9' με τον Κωνσταντίνο Κουλουμπρή. Στο 22' ο Γιάννης Ιωάννου έδωσε προβάδισμα

στην Εθνική μας και η Δανία ισοφάρισε στο 24' με τον Falc. Επτά δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, ο Τάσος Σκαμπύλης πέτυχε το 3-2 για την Κύπρο με σουτ από την εστία του, τη στιγμή που ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν εκτός της θέσης του.

Μια νίκη που ενισχύει τις ελπίδες μας για διάκριση σε αυτήν τη διοργάνωση και ήρθε μετά από μεγάλη προσπάθεια από τους διεθνείς μας. Σήμερα η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει το Κόσοβο, στις 18:30, στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία».

Κύπρος: Σκαμπύλης, Ομήρου, Κουλουμπρής, Κ. Ανδρέου, Γ. Ιωάννου, Κόκκινος, Χατζηγεωργίου, Στεργιόπουλος, Τσακανιάς, Σκαρπάρης, Περικλέους, Μανώλη, Κοντοδήμητρος, Ψηλογένης.

«Καταθέσαμε ψυχή»
Ο αρχηγός και σκόρερ της Εθνικής μας Τάσος Σκαμπύλης, μετά τη λήξη του αγώνα, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ: «Είναι σημαντικό ότι αρχίσαμε τις υποχρεώσεις μας με επιτυχία. Φτάσαμε σε μια σπουδαία νίκη. Δείξαμε ότι θέλαμε πάρα πολύ να το κερδίσουμε το ματς, καταθέσαμε ψυχή και στο τέλος η προσπάθειά μας επιβραβεύτηκε.

Ο στόχος είναι εκεί και παραμένει, πρέπει να διαχειριστούμε σωστά το νικηφόρο αποτέλεσμα και τώρα βλέπουμε την επόμενη ημέρα. Πρέπει να παρουσιάσουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθαν και στήριξαν την ομάδα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αύριο».

Keywords
Τυχαία Θέματα