Συνεχίζει με Κάρλος Κορμπεράν

ΕΡΜΗΣ
Με αστραπιαίες κινήσεις η διοίκηση του Ερμή προχώρησε σε άμεση αντικατάσταση του Γιώργου Κοσμά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο εκλεκτός του προέδρου Λούκα Φανιέρου είναι ο μέχρι πρότινος προπονητής της Δόξας Κάρλος Κορμπεράν.

Ο 33χρονος Ισπανός πιάνει άμεσα δουλειά με μοναδικό στόχο την αγωνιστική αναγέννηση των «φτεροπόδαρων», ενόψει της τελικής ευθείας του β’ γύρου του πρωταθλήματος, ώστε να εξασφαλιστεί η συμμετοχή της ομάδας της Αραδίππου στην πρώτη εξάδα. «Με δυνατά

χαρτιά καλοσωρίζουμε τον νέο μας προπονητή, ο οποίος με πολλή θέληση και υψηλούς στόχους είναι έτοιμος να κάνει την αλλαγή», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Ερμή.

Κρίσιμη μάχη
Η άσχημη εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Ερμής στο τελευταίο παιχνίδι με την Ανόρθωση, ήχησε ως «καμπανάκι κινδύνου» στην ομάδα και ο πρόεδρος Λούκας Φανιέρος δεν αρκέστηκε μόνο σε αλλαγή προπονητή, αλλά τα «έψαλλε» και στους παίκτες της ομάδας. Τους έθεσε προ των ευθυνών τους και τους κατέστησε σαφές ότι θα πρέπει να ανεβάσουν την απόδοσή τους και να επιστρέψουν άμεσα στις επιτυχίες, αρχής γενομένης από το αμέσως επόμενο, κρίσιμο παιχνίδι με τη Σαλαμίνα στο στάδιο «Αμμόχωστος».

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη μάχη της εξάδας, καθώς τη δεδομένη στιγμή ο Ερμής βρίσκεται στην έκτη θέση, δύο βαθμούς πάνω από την προσεχή αντίπαλό του, αλλά και την Ανόρθωση και μόνο ένα βαθμό πάνω από τον Εθνικό. Γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό ότι το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου κρίνεται κομβικής σημασίας για τον Ερμή, ρίχνοντας αμέσως στα βαθιά τον νέο προπονητή της ομάδας Κάρλος Κορμπεράν. Στα θετικά καταγράφεται η επιστροφή του Μαρτίνιουκ από τιμωρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα