Με επιπλέον και μάλιστα τεράστιο κίνητρο

ΑΕΛ
Κερδίζοντας την Καρμιώτισσα, η ΑΕΛ θα περάσει στην 1η θέση της βαθμολογίας

Από χθες το βράδυ, η ΑΕΛ έχει επιπλέον κίνητρο για να κερδίσει την Καρμιώτισσα. Η ήττα της ΑΕΚ φέρνει ενώπιον της ομάδας της Λεμεσού την τεράστια ευκαιρία να δει το όνομά της να φιγουράρει στην 1η θέση του πίνακα, υπερτερώντας αυτήν τη φορά σε ισοβαθμία.

Έχοντας ήδη εξαιρετική ψυχολογία από τη μέχρι τώρα πορεία της, η ΑΕΛ

είναι αποφασισμένη να κάμψει σήμερα την αντίσταση της μαχητικής νεοφώτιστης ομάδας, ώστε να συνεχίσει να ονειρεύεται και να αισιοδοξεί για τη συνέχεια. Ο τεχνικός της ΑΕΛ ζήτησε από τους παίκτες του να παρουσιαστούν σήμερα σοβαροί και πειθαρχημένοι, χωρίς ίχνος υποτίμησης, για να μπορέσουν να πάρουν το τρίποντο.

Για τον κ. Χριστοδούλου είναι σημαντικό οι ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, δουλεύοντας σκληρά στο γήπεδο και ακολουθώντας το πλάνο του, με μοναδική σκέψη τη νίκη. Τους έδωσε παραδείγματα των ζημιών που έχει κάνει η Καρμιώτισσα κατά καιρούς, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, ενώ τους θύμισε πόσο πολύ δύσκολα την κέρδισαν στον πρώτο γύρο.

Παρά το εργάσιμο της ημέρας, στην ΑΕΛ περιμένουν ότι οι φίλοι της ομάδας θα βρεθούν στην Ανατολική και θα στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές, ώστε να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο μέσα στο 2017 και να πάνε στα ντέρμπι που ακολουθούν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Το θετικό για τον προπονητή της ΑΕΛ είναι πως έχει το σύνολο των ποδοσφαιριστών του στη διάθεσή του. Θα απουσιάσει μόνο ο Μέσκα, ο οποίος σήμερα θα εκτίσει την 3η αγωνιστική της τιμωρίας που του επέβαλε ο αθλητικός δικαστής. Χθες η λεμεσιανή ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς κάποιο απρόοπτο, με τον κ. Χριστοδούλου να δουλεύει περισσότερο στις στατικές φάσεις και στη συνέχεια ανέλυσε στους παίκτες του τον αντίπαλό τους.

Το μόνο ερωτηματικό που υπάρχει για το πώς θα παρατάξει ο κ. Χριστοδούλου την ΑΕΛ σήμερα, είναι ποιος ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Ο Αρουαμπαρένα, που είναι ο βασικός, εξέτισε την τιμωρία του, όμως ο Ουέλιγκτον κόντρα στον Εθνικό ήταν πάρα πολύ καλός, με ένα κερδισμένο πέναλτι και μια ασίστ. Με αυτά τα δεδομένα η ΑΕΛ θα παραταχθεί σήμερα με τερματοφύλακα τον Ρόμο.

Στα άκρα της άμυνας θα είναι ο Αϊρόσα και ο Παπάνγκο, που επιστρέφει αφού ήταν τραυματίας στο προηγούμενο παιγνίδι. Τζούνιορ και Σιέλης θα αποτελέσουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Σοάρες, Λούκας και Μπουένο. Στο ένα φτερό θα είναι ο Γεωργιάδης, ενώ στο άλλο ο Φορτούνα. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ένας εκ των Αρουαμπαρένα ή Ουέλιγκτον.

Κλείνει Πίτι
Λογικά σήμερα θα τελειώσει και τυπικά το κεφάλαιο απόκτησης του Πίτι. Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός αναμενόταν ψες στην Κύπρο και, αν όλα πάνε καλά στις τελικές επαφές και στις ιατρικές εξετάσεις, θα ανακοινωθεί από τη λεμεσιανή ομάδα ως το δεύτερο χειμερινό της απόκτημα μετά τον Μπλάνκο. Είναι πολύ πιθανό ο Πίτι να βρίσκεται το απόγευμα στο Τσίρειο για να πάρει μια πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα. Αν συμβεί αυτό, οι φίλοι της λεμεσιανής ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά.

Keywords
Τυχαία Θέματα