Νέο Ginsana® Τονωτικό χωρίς αλκοόλ και λακτόζη

Η σειρά προϊόντων Ginsana® μεγάλωσε με το νέο Ginsana® Τονωτικό. Το Ginsana® Τονωτικό βελτιώνει τη σωματική απόδοση σε περιόδους αδυναμίας, εξάντλησης και κόπωσης.

Το Ginsana® είναι μία φυσική πηγή ενέργειας με τζίνσενγκ που δυναμώνει την άμυνα του οργανισμού ενισχύοντας το ανοσοποιητικό μας σύστημα, και κατά την αλλαγή των εποχών. Tο Ginsana® Τονωτικό περιέχει 140 mg τυποποιημένου εκχυλίσματος Ginsana G115®, του είδους τζίνσεγκ που έχει μελετηθεί περισσότερο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι το Ginsana® ενισχύει το ανοσοποιητικό

σας σύστημα μειώνοντας κατά τρεις φορές το κίνδυνο προσβολής από τη γρίπη και/ή το κοινό κρυολόγημα. Είναι ασφαλές και αποτελεσματικό, ενώ οι θετικές δράσεις του εκχυλίσματος Ginseng G115® έχουν ελεγχθεί και τεκμηριωθεί από μελέτες παγκοσμίου κλίμακας. Είναι ιδανικό για:

όσους αισθάνονται κουρασμένοι ή αδύναμοιόσους κολλούν τακτικά γρίπη και/ή εποχική γρίπηόσους αισθάνονται μεγαλύτερη εξάντληση κατά την αλλαγή των εποχώνοργανισμούς εξασθενημένους από θεραπείες με αντιβιοτικά

Το Ginsana® Τονωτικό διατίθεται σε συσκευασία των 250ml. Εισάγεται στην Κύπρο από την Marathon Trading. Θα το βρείτε σε όλα τα φαρμακεία στην τιμή των €20.90.

Marathon Trading

Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234 Λατσιά, Λευκωσία.

Τηλ. 22.89.95.00

[email protected]

www.marathontrading.com

www.facebook.com/marathontrading.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα