Κρίστιανσεν-Λαμπάν: "Να παραμείνουμε κοντά στον ΑΠΟΕΛ"

5η στροφή στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Νέα Σαλαμίνα στο Στάδιο ΓΣΖ. Ο προπονητής Τόμας Κρίστιανσεν, καθώς και ο Βίνσεντ Λαμπάν έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των πλέι-οφ.

Τόμας Κρίστιανσεν:

«Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι Κυπέλλου με την Ομόνοια και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Νέα

Σαλαμίνα, μία ομάδα που στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος παίξαμε δύο φορές, την πρώτη χάσαμε εντός έδρας και την δεύτερη φέραμε εκτός έδρας ισοπαλία. Τώρα είναι η στιγμή για να πάμε για τους τρεις βαθμούς. Είναι σημαντικό να παραμείνουμε κοντά στο ΑΠΟΕΛ και να διατηρήσουμε την απόσταση από τις ομάδες που μας ακολουθούν και να προσφέρουμε στον κόσμο μας μία σημαντική νίκη».

Βίνσεντ Λαμπάν:

«Έχουμε το τρίτο στην σειρά παιχνίδι αυτή την ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να επανέλθουμε. Είχαμε δύο δύσκολα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με αντίπαλο την Ομόνοια, τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε για να είμαστε 100% έτοιμοι για το παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα. Είναι η στιγμή για να κερδίσουμε την Νέα Σαλαμίνα. Είναι σημαντικό παιχνίδι για μας και θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Ο κόσμος θα πρέπει να παραμείνει στο πλευρό μας όπως κάνει μέχρι τώρα. Έμειναν λίγα παιχνίδια και τους θέλουμε να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα