Η Οδύσσεια με την εφημερίδα Σημερινή

Σε συνέχεια της μεγάλης αγάπης που έχουν δείξει οι αναγνώστες της Σημερινής για τις εκδόσεις της κυριακάτικης Σημερινής, κυκλοφορούν τις επόμενες 4 Κυριακές, 4 εκδόσεις ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ. ΟΜΗΡΟΥ ΙΛΙΑΔΑ, ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΟΙ 12 ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

. Τα έργα αυτά, αποτελούν σύγχρονες εκδόσεις (2015), που έχουν σκοπό να συστήσουν με ψυχαγωγικό τρόπο τις βασικές ενότητες της συναρπαστικής ελληνικής Μυθολογίας σε παιδιά ηλικιών 5 με 12 ετών. Τα θεματικά εικονογραφημένα βιβλία έχουν παραχθεί ειδικά για την εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ από τις εκδόσεις ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ και ΚΑΛΟΚΑΘΗΣ που έχουν παραχωρήσει τα πνευματικά δικαιώματα αποκλειστικά στην εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ.

Οι 4 αυτές εκδόσεις των βιβλίων της Μυθολογίας, αποτελούνται από 56 μέχρι 90 σελίδες σε χαρτί πολυτελείας, έγχρωμη εκτύπωση και σκληρό εξώφυλλο με ραμμένη πλάτη. Οι εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες προς πώληση για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό από το κυπριακό τύπο με την εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ τις επόμενες 4 Κυριακές (3,10,17 και 24 Απριλίου).

Αυτή τη Κυριακή στο premium πακέτο της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ το βιβλίο ΟΔΥΣΣΕΙΑ.

Ο πολυμήχανος βασιλιάς της Ιθάκης, ο Οδυσσέας, ξεκίνησε με τα 12 καράβια του και τους 600 συντρόφους του, για να επιστρέψει στην πατρίδα του μετά την καταστροφή της Τροίας. Όμως, ο θεός της θάλασσας, ο Ποσειδώνας, που ήταν θυμωμένος μαζί του, τον έκανε να περιπλανηθεί δέκα ολόκληρα χρόνια στη θάλασσα, σε άγνωστες χώρες και νησιά, να περάσει φοβερές περιπέτειες και ν’ αντιμετωπίσει μεγάλους κινδύνους. Τελικά, με την προσπάθεια, τη μεγάλη επιμονή και την αδάμαστη θέλησή του κατάφερε να επιστρέψει στην πατρίδα του, την Ιθάκη, την οποία ποτέ δεν ξέχασε και δεν έπαψε να λαχταρά.

Δίκαια θεωρείται σύμβολο της θέλησης και της ασίγαστης αγάπης προς την πατρίδα.

Τις ατέλειωτες περιπέτειές του μας περιγράφει γλαφυρότατα ο μεγάλος ποιητής της αρχαιότητας, ο Όμηρος, στο θαυμάσιο έργο του "Οδύσσεια".

Κυκλοφορεί σε απίστευτα προνομιακή τιμή αποκλειστικά για τους αναγνώστες της Σημερινής.

Με την ευγενή χορηγία της ΟΠΑΠ Κύπρου!

Keywords
Τυχαία Θέματα