ΚΟΑ: Συγχαρητήρια σε Κοντόνη

Η πρόεδρος της ΚΟΑ, Δρ Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα συγχαίρει με επιστολή της τον Υφυπουργό της Ελλάδας, Σταύρο Κοντόνη

Η ανακοίνωση:

Η Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Δρ Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα, έστειλε την ακόλουθη συγχαρητήρια επιστολή στον κ. Σταύρο Κοντονή για τον επαναδιορισμό του στη θέση του Υφυπουργού Αθλητισμού της Ελλάδας:

Έντιμο

Υφυπουργό Αθλητισμού
της Ελλάδας

κύριο Σταύρο Ν. Κοντονή
ΑΘΗΝΑ

Έντιμε κύριε Κοντονή,

Εκ μέρους του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, αλλά και του συνόλου του αθλητικού κόσμου της Κύπρου, θέλουμε να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για τον επαναδιορισμό σας ως Υφυπουργός Αθλητισμού της Ελλάδας.

Η Κύπρος ως ένα μεγάλο κομμάτι του ευρύτερου Ελληνικού χώρου, πάντοτε έχει ως βασικό στήριγμα της, την Ελλάδα. Στον Αθλητισμό το στήριγμα αυτό το νιώθουμε έντονα εδώ και πολλές δεκαετίες. Είμαστε ευτυχείς για την θεσμοθετημένη Αθλητική Συνεργασία ΚύπρουΕλλάδας. Συνεργασία την οποία, μπορούμε να την ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο λόγω των αδελφικών μας δεσμών, αλλά και ως δύο Κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επαναλαμβάνουμε και πάλι, ότι στο έργο που αναλαμβάνετε, δηλώνουμε απερίφραστα, ότι θα μας έχετε σταθερά στο πλευρό σας. Η συνεργασία μας θα στηρίζεται και θα έχει ως γνώμονα την αγάπη και την αδελφική μας σχέση. Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σας.

Με εκτίμηση

Δρ Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα
Πρόεδρος ΚΟΑ

Λευκωσία, 23 Σεπτεμβρίου 2015

Keywords
Τυχαία Θέματα