Δόξα: Με απαιτήσεις στο "Παπ"

Με φάρο τις τελευταίες πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι στους δυο «αιώνιους» της Λευκωσίας, θα ταξιδέψει στη Λάρνακα την ερχόμενη Δευτέρα η Δόξα για να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση.

Το συγκρότημα του Λούκα Χατζηλούκα δικαίως νιώθει αδικημένο από την ήττα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Η εμφάνιση κόντρα στην πιο ακριβή ομάδα του πρωταθλήματος άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια και επιβεβαίωσε το ποιοτικό ρόστερ της Δόξας.

Σήμερα, ενδεχομένως

να μιλούσαμε διαφορετικά αν ο Άλεξ Κωνσταντίνου σημάδευε σωστά στο ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Βάτερμαν, ωστόσο με τα αν δεν γίνεται σοβαρή κουβέντα.

Η Δόξα είναι υποχρεωμένη να σηκώσει κεφάλι και να κοιτάξει τη δύσκολη συνέχεια, αφού την περιμένει ακόμα ένα μεγάλο παιγνίδι.

Την ερχόμενη Δευτέρα, η ομάδα της Κατωκοπιάς θα ταξιδέψει στο Αντώνης Παπαδόπουλος για να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο Ανόρθωση και στοχεύει σε βαθμολογικό κέρδος.

Στην προσπάθεια αυτή, ο Κύπριος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να προετοιμάσει την ομάδα του όπως επιθυμεί, αφού για την ώρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα