ΑΕΚ: Τα εισιτήρια για ΕΝΠ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΕΝΠ στο ΓΣΖ.

Η ανακοίνωση:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΕΝΠ στο ΓΣΖ,

που θα διεξαχθεί το Σάββατο (26/09) στις 19:00.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα πάρουν θέση στην Δυτική εξέδρα και οι φίλοι της ΕΝΠ στην Ανατολική εξέδρα. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα (16:30) πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Η προπώληση ξεκινά αύριο (24/09) στις 09:00 το πρωί από την Μπουτίκ του Σωματείου, ενώ εισιτήρια θα διατίθενται και στα ταμεία του γηπέδου την μέρα του αγώνα.

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτήριου στα 10 ευρώ, ενώ παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους δικαιούνται δωρεάν είσοδο.

Αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας της Μπούτικ:

Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00-13:00, 15:00-18:00

Σάββατο: 09:00-14:00

Υπενθυμίζουμε ότι σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, οι μοναδικοί που μπορούν να σταθμεύουν τα οχήματα τους μπροστά από την Δυτική (κεντρική) εξέδρα είναι οι κατόχοι εισιτηρίων διαρκείας Platinum.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold, καλούνται να σταθμεύουν εντός της περίφραξης στους χώρους στάθμευσης που βρίσκονται στα Νότια ταμεία, καθώς επίσης και στους χώρους στάθμευσης μετά την είσοδο 3.

Για διευκόλυνση και οποιαδήποτε απορία μπορείτε να απευθύνεστε στους επιτηρητές.

Keywords
Τυχαία Θέματα