«Καθάρισε» την πρόκριση και βλέπει ενίσχυση

Η υπόθεση πρόκριση είχε τελειώσει στον πρώτο αγώνα στο Αντ. Παπαδόπουλος. Ωστόσο από το σημερινό αγώνα κυπέλλου και την άνετη δεύτερη νίκη με 5-0 επί του ΑΣΙΛ εξάγονται χρήσιμα συμπεράσματα.

Η ομάδα του Ρόνι Λέβι παρά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα παρουσιάστηκαν απόλυτα σοβαροί. Αγωνιστικά πειθαρχημένοι εφαρμόζοντας τα όσα έχει ζητήσει ο Ισραηλινός προπονητής.

Επομένως ένα από τα στοιχεία που πλέον ανήκουν στον Ισραηλινό προπονητή είναι ότι το κάθε παιχνίδι ανεξαιρέτου δυναμικότητας αντιπάλου αντιμετωπίζεται με την απόλυτη

σοβαρότητα. Το δεύτερο στοιχείο είναι η αποτελεσματικότητα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές. Πέντε τέρματα από τέσσερις διαφορετικούς ποδοσφαιριστές ( το πέμπτο ήταν αυτογκόλ). Παιχνίδι με παιχνίδι η Ανόρθωση δείχνει περισσότερο ομάδα, ο Ρόνι Λέβι έχει καταφέρει να «δέσει» την ομάδα του βγάζοντας καλή εικόνα.

Το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα κυπέλλου με τον ΑΣΙΛ επανέφερε το θέμα ενίσχυση ενώπιον της διοίκησης. Ανοικτό παραμένει το θέμα Γκονσάλβες και αν θα παραχωρηθεί στην Χαρτς. Οι επαφές με τον Αντρέ Άλβες έγιναν και είναι στο περίμενε ενώ ο Ρόνι Λέβι βλέπει θετικά και την περίπτωση του Ρουμάνου επιθετικού Λίβιου Αντάλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα