ΚΑΙΡΟΣ

ΣΗΜΕΡΑ
Ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές κυρίως νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βορειανατολικοί ώς νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ώς βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα δυτικά και τοπικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά παροδικά το απόγευμα, στα δυτικά και τοπικά στα νότια

παράλια, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 27 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 25 στα δυτικά και βόρεια παράλια, και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ
Αύριο Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο το μεσημέρι και το απόγευμα, στα ορεινά, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το μεσημέρι ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τρίτη και σταδιακά πτώση την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα