Ιντιακέθ και Μουρίγιο για Απόλλωνα (βίντεο)

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο την ερχόμενη Κυριακή παραχώρησαν οι Ιμανόλ Ιντιακέθ και Άντερ Μουρίγιο.

Αναλυτικά

«Eίναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Συνεχίζουμε τη σειρά των αγώνων με ένα σημαντικό παιχνίδι με ένα πάρα πολύ καλό αντίπαλο, μία ομάδα που συγκαταλέγεται στα φαβορί για το πρωτάθλημα και με την οποία θα διεκδικήσουμε

το όνειρο. Ασφαλώς γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο ένα κλειστό παιχνίδι, επαναλαμβάνω απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Όμως έχουμε τις ελπίδες μας, είμαστε σε καλή κατάσταση, προερχόμαστε από δύο συνεχόμενες νίκες και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε για να αφιερώσουμε τη νίκη στον κόσμο μας. Είναι η πρώτη φορά που θα είμαι στον πάγκο σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών. Δε θα ήθελα να συμβαίνει αυτό, το ποδόσφαιρο είναι για τον κόσμο. Οι προπονητές και κυρίως οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται για τον κόσμο. Εύχομαι να είναι και η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και πάντα το γήπεδο να είναι γεμάτο από κόσμο», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός.

«Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Προερχόμαστε από δύο συνεχόμενες νίκες, έτσι έχουμε καλή αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε ότι ο Απόλλωνας δημιούργησε μία ομάδα για να διεκδικήσει τον τίτλο, διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές και καλό προπονητή, έτσι θα είναι ανταγωνιστικό και δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε επίσης τις πιθανότητες και θα πάμε στη Λεμεσό για να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Δεν ξέρεις πως μπορεί να επηρεάσει η απουσία του κόσμου. Προτιμώ να παίζω μπροστά σε κόσμο, να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα. Και για τον αντίπαλο θα ήταν καλύτερα το παιχνίδι να διεξαγόταν με κόσμο. Αυτά συμβαίνουν στην Κύπρο περισσότερο από ότι σε άλλες χώρες, και αυτή είναι η κατάσταση που θα έχουμε την Κυριακή», δήλωσε ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα