Ιδιακέθ: "Για να ελπίζουμε στο όνειρο" (βίντεο)

9η αγωνιστική των πλέι-οφ του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σε ένα ακόμη μεγάλο ντέρμπι την ΑΕΛ στο AEK ARENA (Σάββατο 13/05, 18:00). O προπονητής Imanol Idiakez, καθώς και ο Javier Garrido έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι.



«Πρέπει να δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο, όπως πάντα. Γνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου, υποφέραμε στα προηγούμενα

παιχνίδια με την ΑΕΛ, επομένως πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι απαραίτητοι για μας για να ελπίζουμε στο όνειρο. Μετά τα τελευταία αποτελέσματα στα παιχνίδια των πλέι-οφ, όχι τόσο στην ισοπαλία με το ΑΠΟΕΛ, η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση και θα προσπαθήσουμε σίγουρα να δώσουμε το 100%.

Πάντα χρειαζόμαστε τον κόσμο, το επαναλαμβάνουμε συνεχώς, αλλά είναι μία από τις μεγαλύτερες αλήθειες στην ΑΕΚ. Χρειαζόμαστε τον κόσμο, την υποστήριξη του, όταν θέλει ο κόσμος μπορεί να κάνει τη διαφορά. Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι εντός έδρας, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά υπάρχουν ακόμη ελπίδες για το πρωτάθλημα. Θέλουμε μόνο τους τρεις βαθμούς, ξέρουμε την ποιότητα του αντιπάλου, έχουμε και ορισμένα αγωνιστικά προβλήματα και θα είναι δύσκολο. Στο τέλος, τη διαφορά μπορούν να κάνουν οι φίλαθλοι, ειδικά στις δύσκολες στιγμές και τους ζητάμε να υποστηρίξουν την ομάδα και να τη σπρώξουν σε όλο το παιχνίδι, γιατί πιστεύουμε ότι ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

«Ο κυριότερος μας στόχος είναι προφανώς να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε ακόμη ζωντανοί, μαθηματικά ακόμη δεν τέλειωσε τίποτα και υπάρχουν ακόμη ελπίδες. Πρέπει να βάλουμε ένταση στο παιχνίδι μας, γιατί η ΑΕΛ είναι ομάδα που πιέζει ψηλά και πιέζει αρκετά. Ελπίζω να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να πάρουμε τη νίκη, που είναι πολύ σημαντική. Οι τρεις βαθμοί πάντα είναι σημαντικοί, παίζουμε το τελευταίο μας παιχνίδι στην έδρα μας. Κάνουμε πολύ καλή σεζόν και πρέπει να συνεχίσουμε και να κερδίσουμε τα δύο τελευταία παιχνίδια. Ελπίζω ο κόσμος μας να έρθει στο γήπεδο και να νιώσουμε την υποστήριξη του. Ελπίζω να είναι μία καλή μέρα για την ομάδα και τον κόσμο και όπως είπα και πριν, το πιο σημαντικό είναι να μπορέσει η ομάδα να κάνει καλή εμφάνιση και να πάρει τη νίκη», δήλωσε ο Ισπανός αμυντικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα