«Ο Μουρίνιο κι οι παίκτες θα έπρεπε να ντρέπονται»

Κατά μέτωπον επίθεση στον Ζοζέ Μουρίνιο και τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτετ εξαπέλυσε ο Ρόι Κιν. Μια ερώτηση ήταν αρκετή για να προκαλέσει το ξέσπασμα του εμβληματικιού αρχηγού των «Κόκκινων Διαβόλων», σε τηλεοπτική του παρουσία στο ITV.



«Θα είναι επιτυχημένη η χρονιά, αν η Γιουνάιτεντ κατακτήσει το Europa League;», ρώτησε ο δημοσιογράφος και ο 47χρονος Κιν, που εδώ και χρόνια είναι βοηθός προπονητή στην εθνική Ιρλανδίας, απάντησε με... καταιγισμό.

«Δεν θα

πήγαινα και τόσο μακριά... Δεν με ενδιαφέρει! Για ένα κλαμπ σαν τη Γιουνάιτεντ, η κατάκτηση του Λιγκ Καπ και του Europa League, με τις ομάδες που συμμετέχουν, είναι κάτι αναμενόμενο. Αλλά να βρίσκεται τόσο πίσω στο πρωτάθλημα, νομίζω είναι λίγο ντροπιαστικό για τον σύλλογο και για τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί.

Ο Μουρίνιο βρίσκει διαρκώς δικαιολογίες τους τελευταίους μήνες, αλλά πραγματικά δεν βλέπω κανέναν λόγο για τον οποίο η Γιουνάιτεντ θα έπρεπε να βρίσκεται μακριά από την πρόκληση του τίτλου. Είναι έκτη στο πρωτάθλημα με -δεν θυμαμαι πόσους- 19 βαθμούς από την Τσέλσι. Νομίζω ότι ο προπονητής και οι παίκτες θα έπρεπε να ντρέπονται»!

Keywords
Τυχαία Θέματα