Η Α/φοί Λανίτη στηρίζει την νεανική επιχειρηματικότητα

Στοχεύοντας στη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας, η Α/φοι Λανίτη προχωρά σε συνδυαστικές δράσεις: υλοποιεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έναρξης σταδιοδρομίας νέων “Graduate Trainee Program”, βραβεύει τους αριστούχους του τμήματος ΜΒΑ του Πανεπιστήμιου Κύπρου και συνεργάζεται με τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Η Α/φοί Λανίτη, στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής της για τη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας της χώρας, προχωρά

σε μια σειρά δράσεων που αναγνωρίζουν τα αυριανά επιχειρηματικά στελέχη της Κύπρου και επιβραβεύουν τους καλύτερους.

Ενεργοποιεί το πρόγραμμα Graduate Trainee Program, ένα πρόγραμμα προσέλκυσης νέων αποφοίτων σύμφωνα με το οποίο νέοι επιστήμονες απορροφώνται στην εταιρική δομή της. Το Graduate Trainee Program προσκαλεί νέους και νέες αποφοίτους Πανεπιστημίων να ξεκινήσουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία, σε Ελλάδα και Κύπρο, με στόχο την επαγγελματική τους πορεία προς την κορυφή. Όσοι επιλεγούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, εντάσσονται στο δυναμικό της εταιρείας και έχουν την ευκαιρία, μέσα σε ένα διάστημα 2 ετών, να περάσουν από τη θεωρία στην πράξη, μέσα από ένα ατομικό πλάνο ανάπτυξης που συνδυάζει εκπαίδευση, projects και τοποθετήσεις σε θέσεις εργασίας.

Παράλληλα, η συνεργασία της Α/φοί Λανίτη με τα πανεπιστημιακά ιδρύματα συνδυάζει το κοινωνικό της έργο με την προσπάθεια εκπαίδευσης των αυριανών ηγετών της κυπριακής επιχειρηματικότητας.

Συνεχίζοντας την πολυετή στρατηγική της συνεργασία με το μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου, η Α/φοί Λανίτη χορηγεί βραβεία ύψους €2.000 στο πλαίσιο της Τελετής Απονομής Βραβείων της Σχολής, για τους πρωτεύσαντες φοιτητές και φοιτήτριες του Προγράμματος MBA. Φέτος, η Α/φοί Λανίτη βράβευσε με €500 στον κάθε ένα τους Ιωάννη Δημητρίου και Ευθύμιο Μπούνα και με €200 στον κάθε ένα τους Κάκια Αντωνίου, Ηρακλή Ζαβό, Χρύσανθο Θεοδώρου, Ονούφριο Κωνσταντίνου και Βασίλη Ολύμπιο.

Σε συνεργασία με τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, η Α/φοί Λανίτη προσέφερε εμπειρική μάθηση στους φοιτητές πραγματοποιώντας διαγωνισμό για E-Marketing Plan για το φυσικό νερό ΚΥΚΚΟΣ. Οι φοιτητές του τμήματος αξιοποίησαν τη θεωρητική τους γνώση σε πρακτική εφαρμογή με τη τεχνογνωσία της Α/φοί Λανίτη. Για την ανάπτυξη του μάρκετινγκ πλάνου οι Αφ/οί Λανίτη βράβευσε τρεις ομάδες φοιτητών. Οι φοιτητές Νικόλας Κουτσάκος, Γιάννος Πιτσιλλής και Wiktor Urzedowicz πήραν το πρώτο βραβείο, οι Κυριακούλα Ονησιφόρου και Σοφία Μιχαηλίδου πήραν το δεύτερο βραβείο και οι Χρυστάλλα Σκαρή με την Μακεδονία Ηρακλέους το τρίτο βραβείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα