Στα ταχυδρομεία έντυπα για ενστάσεις για το ΕΕΕ

Προς διευκόλυνση των προσώπων που επιθυμούν να υποβάλουν ένσταση σε σχέση με θέματα που αφορούν στο Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων έχει ετοιμάσει ειδικό έντυπο υποβολής ένστασης στον Υπουργό, κατά της απόφασης του Προϊστάμενου της Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιδομάτων Πρόνοιας αναφορικά με την παροχή ΕΕΕ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, σύμφωνα με τη νομοθεσία, μπορεί να υποβληθεί ένσταση εντός 60 ημερών από την έναρξη ισχύος του Νόμου, δηλαδή

από την 1η Αυγούστου μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου.

Ένσταση μπορούν να υποβάλουν όλοι οι αιτητές για παροχή ΕΕΕ των οποίων οι αιτήσεις είχαν απορριφθεί στο παρελθόν και οι οποίοι με τις νέες πρόνοιες της νομοθεσίας δύναται να καταστούν δικαιούχοι του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.

Έντυπα ένστασης (έντυπο Ε.Ε.Ε.12) υπάρχουν σε όλα τα ταχυδρομικά γραφεία , στο γραφείο της Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιδομάτων Πρόνοιας, στα επαρχιακά γραφεία της Υπηρεσίας Κοινωνικής Ευημερίας και στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων www.mlsi.gov.cy (Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα).

Η ένσταση πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύεται με όλα τα παραστατικά τα οποία αποδεικνύουν τους προβαλλόμενους ισχυρισμούς.

Στην ιστοσελίδα έχουν αναρτηθεί επίσης πληροφορίες για τις διαφοροποιήσεις που επήλθαν στη νομοθεσία αναφορικά με την παροχή ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις για το ελάχιστο εγγυημένο ερώτημα, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες και έντυπα, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα