Γκριεζμάν: «Θα ήταν βρόμικο να φύγω από την Ατλέτικο τώρα»

Σε συνέντευξή του, ο Αντουάν Γκριεζμάν μίλησε για την απόφασή του να μείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, τονίζοντας, ωστόσο, ότι θα παίξει στους «ροχιμπλάνκος» τη νέα σεζόν «και μετά βλέπουμε».

Ο Γάλλος επιθετικός φερόταν να έχει συμφωνήσει προφορικά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να συνεχίσει την καριέρα του υπό τις οδηγίες του Ζοζέ Μουρίνιο, ωστόσο η απόφαση της FIFA να διατηρήσει την τιμωρία που επέβαλε στην Ατλέτικο

για παρατυπίες σε μεταγραφές ανήλικων παικτών, τον... υποχρέωσε να ανακαλέσει την απόφασή του.

Ο Γκριεζμάν ξεκαθάρισε, μιλώντας στο «Four Four Two», ότι δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει την ισπανική ομάδα σε μια περίοδο που ο σύλλογος δεν θα μπορούσε να κάνει μεταγραφές για να καλύψει το κενό του.

«Ο βασικός λόγος για τον οποίο αποφάσισα να μείνω, είναι η τιμωρία που έχει επιβληθεί στην ομάδα. Η Ατλέτικο με χρειάζεται τώρα περισσότερο από ποτέ και δεν θα ήταν σωστό να φύγω. Θα ήταν βρόμικο από μέρους μου. Και είναι κάτι που δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου, αλλά ούτε θα ήθελα ποτέ να αποχωρήσω από την πίσω πόρτα», είπε αρχικά ο Γκριεζμάν, ο οποίος πάντως έσπευσε να τονίσει ότι όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον το επόμενο καλοκαίρι.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Θα παίξω τη νέα σεζόν στην Ατλέτικο και μετά βλέπουμε. Τώρα σκέφτομαι μόνο την Ατλέτικο και θεωρώ πως είναι κάπως ανόητο να σκέφτομαι από τώρα τι θα γίνει σε έναν χρόνο».

Keywords
Τυχαία Θέματα