Time Out Eating Awards 2017 που παρουσιάζει η Nespresso!

13 Χρόνια Time Out Eating Awards!

Οι γεύσεις αφήνουν αναμνήσεις!

74 υποψήφια εστιατόρια σε 10 κατηγορίες

Ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, τα Time Out Eating Awards, γιορτάζουν φέτος 13 χρόνια και διοργανώνονται για ακόμη μία χρονιά για να επιβραβεύσουν τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού. Τα βραβεία, παρουσιάζει η Nespresso.

Το

περιοδικό Time Out, ο πρώτος οδηγός διασκέδασης της Κύπρου, διοργανώνει τα βραβεία με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας της εγχώριας γαστρονομίας, αλλά και την επιβράβευση των αξιόλογων προσπαθειών. Η γνώση, άλλωστε, και η εμπειρία 13 χρόνων καθιστούν τα Time Out Eating Awards τον μοναδικό θεσμό στην Κύπρο, που μπορεί περήφανα να πει, ότι γνωρίζει την εστίαση στο νησί. Τα Time Out Eating Awards είναι ένας διεθνής θεσμός και διοργανώνεται σχεδόν από όλα τα Time Out, που κυκλοφορούν στον κόσμο. Το Time Out φέρει μεγάλη ευθύνη και συνέπεια προς τους αναγνώστες του και προς τους εστιάτορες, ιδιοκτήτες και σεφ εστιατορίων, που επιδιώκουν να διακριθούν στον έντονα ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης.

Με αγάπη προς τη Φύση και τα πλούσια υλικά, που μας προσφέρει, επιβραβεύουμε τους καλύτερους, που την αναδεικνύουν και την σέβονται και δημιουργούν τις πιο γευστικές αναμνήσεις της χρονιάς!

Oι κατηγορίες είναι 10 και είναι οι ακόλουθες: Νέα Άφιξη (εστιατόρια που άνοιξαν από τον Μάιο 2016 μέχρι τον Μάιο 2017), Ψάρι, Διεθνής Κουζίνα, Εστιατόριο Ξενοδοχείου (δηλαδή που λειτουργούν εντός ξενοδοχειακής μονάδας και εξαιρούνται από άλλες κατηγορίες), Bar/Restaurant, Ταβέρνα, Σουβλάκι, Nice Price (εστιατόρια που σερβίρουν ποιοτικό φαγητό σε προσιτή τιμή) , Μεσογειακή Κουζίνα, καθώς και το Best Beer Place by KEO, που ξεχωρίζει το μέρος στο οποίο μπορείς να συνδυάσεις με επιτυχία το κατάλληλο πιάτο για την μπίρα σου. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα βραβευθεί το εστιατόριο, που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από τους αναγνώστες του Time Out ως «Το αγαπημένο των αναγνωστών» και είναι ανεξάρτητο από κατηγοριοποίηση. Το κάθε εστιατόριο στην εκάστοτε κατηγορία για να είναι υποψήφιο πρέπει να εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα και να πετυχαίνει συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του. Με κριτήρια την ποιότητα φαγητού, την παρουσίαση των πιάτων, την υγιεινή, την ατμόσφαιρα εντός και εκτός εστιατορίου, τη ροή των πιάτων, τη σωστή εξυπηρέτηση, τη λίστα κρασιών και τη σχέση προϊόντος και τιμής γίνεται η τελική επιλογή των εστιατορίων σε κάθε κατηγορία. Τα υποψήφια εστιατόρια είναι 74 και επιλέχθηκαν από πολυμελή ειδική επιτροπή, που συγκέντρωσε το Time Out, η οποία απαρτιζόταν από γνώστες της γαστρονομίας με εξειδίκευση στον τομέα της εστίασης. Η διαδικασία επιλογής ειναι βάση διεθνών κριτηρίων και προτύπων του Time Out International.

Οπως κάθε χρόνο φέτος τιμητικά βραβεία θα δοθούν στον Σεφ της Χρονιάς, το Κυπριακό Προϊόν της χρονιάς και το εστιατόριο με την Καλύτερη Κάβα κρασιών.

Στο τεύχος του Time Out, που κυκλοφορεί, καλούνται οι αναγνώστες να συμμετέχουν στην ανάδειξη των καλύτερων εστιατορίων της Κύπρου, ψηφίζοντας τα αγαπημένα τους εστιατόρια.

Οι αναγνώστες μπορούν να ψηφίζουν:

Μέσω τηλεφώνου.Μέσω sms.Mέσω ειδικού ψηφοδελτίου, που υπάρχει στο Time Out στα τεύχη Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου.Μέσω του διαδικτύου στο www.timeoutcyprus.com.

Ψηφίζοντας, οι αναγνώστες συμμετέχουν σε κλήρωση για μοναδικά δώρα, όπως ταξίδι στη Σερβία για 5 μέρες, μια προσφορά της Air Serbia και της Let’s Go Tours by Amathus αξίας €2200, 1 διαμονή για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Four Seasons αξίας €740, 1 διαμονή για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Amathus αξίας €630, 2 διαμονές για 3 βράδια σε πολυτελείς επαύλεις με πισίνα στον Πρωταρά από τη Villas2let αξίας €600 η κάθε μία, 3 μηχανές καφέ NESPRESSO CITIZ &Milk αξίας €249 η κάθε μία και 5 θεραπείες spa από το Dessange Paris αξίας €100 η κάθε μία.

Στο τεύχος Δεκεμβρίου 2017 θα ανακοινωθούν τα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου, τα οποία θα βραβευτούν σε ειδική τελετή, που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο 2017.

Παρουσιάζει: Nespresso

Με την υποστήριξη της Τράπεζας Κύπρου

Χορηγοί: Φυσικό Νερό Acqua Panna, San Pellegrino, Οινοποιείο Νίκος Λαζαρίδης, Σαμπάνια Jacquart, Παγωτά Movenpick, ΚΕΟ, Anco Catering Equipment, Προγράμματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής του Intercollege.

Η καταμέτρηση των ψήφων θα γίνει με την εγκυρότητα του Intercollege.

Keywords
Τυχαία Θέματα