Ερμής: Ελεύθερος ο Μορεϊρα

Με ανακοίνωση του ο Ερμής ενημερώνει για τη λύση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Μορεϊρα.

Η ανακοίνωση:

Παρόλο που ο Jose Moreira είναι ένας από τους πιο αξιόλογους τερματοφύλακες και τον διακατέχει πλήρης επαγγελματισμός ο ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ανακοινώνει ότι η μεταγραφή του στην ομάδα μας δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί, λόγω οικονομικών διαφορών. Ως επακόλουθο,ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος από την ομάδα

μας για να μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια άλλη ομάδα της αρεσκείας του. Μετά και τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις του ΕΡΜΗ το οικονομικό μπάτζετ δεν επιτρέπει την όποια επιπλέον οικονομική κίνηση που θα ξεφύγει των ορίων που έχουν τεθεί.

Η Διοίκηση αύριο θα έρθει σε επαφές με το υφιστάμενο ρόστερ έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει με το ποιοι θα ενταχθούν και ποιοι όχι στην ομάδα, για να μπουν οι τελευταίες πινελιές ,ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Σε μια άλλη εξέλιξη ο ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ανακοινώνει ότι μέχρι την Δευτέρα θα φτάσουν Κύπρο για λογαριασμό της ομάδας, ένας ή δυο κεντρικοί αμυντικοί, ένα δεξί μπακ και ακόμα ένας στράικερ.

Η ομάδα μας, μετά και το τελευταίο φιλικό με την Ομόνοια, έδειξε ότι ένα τέτοιο χαρακτήρα και πρόσωπο είναι αυτό που θέλουμε να παρουσιάσει φέτος. Οι ποδοσφαιριστές άρχισαν να δένονται μεταξύ τους και το μόνο που απασχολεί ρόστερ και προπονητές είναι η σκληρή δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα