Η γνωστή...Τότεναμ (βίντεο)

Η Τότεναμ προγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο αλλά η Στόουκ γύρισε το ματς στο τελευταίο τέταρτο (2-2). Τραίνο η Λέστερ του Ρανιέρι, ήττα εντός για Γουέστ Χαμ.

Η κακή συνήθεια των Σπερς να μην καθαρίζουν φαινομενικά εύκολα ματς επανήλθε, καθώς η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο πέταξε στα σκουπίδια προβάδισμα δύο γκολ και δύο βαθμούς μετά το 2-2 με την Στόουκ στο White Hart Lane. Οι Λονδρέζοι είχαν πολύ καλό ξεκίνημα

στο ματς με τον Ερικ Ντάιερ να κάνει το 1-0 με κεφαλιά στο 19' και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσαντλί, ύστερα από σέντρα του Ντέιβις, έγραψε με μονοκόματο σουτ το 2-0 κάνοντας τα πράγματα να μοιάζουν εύκολα. Οπως αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά όμως, αυτό δεν συμβαίνει με την Τότεναμ, η οποία αν και στο ξεκίνημα της επανάληψης έφτασε κοντά στο 3-0 με τον Κέιν, τελικά πήρε μόνο έναν βαθμό από τον αγώνα.

Στο 77' έγινε η φάση που αποτέλεσε το turning point, με τον Χοσέλου να κάνει εκπληκτική ντρίμπλα στον Αλντερβάιρελντ και να του παίρνει καθαρό πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Αρναούτοβιτς (2-1). Μόλις έξι λεπτά αργότερα, η ομάδα του Μαρκ Χιούζ ολοκλήρωσε το κάζο σε βάρος των Σπερς με τον Αϊρλαντ να κάνει όμόρφη σέντρα από τα αριστερά και τον Ντιούφ το 2-2 με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή.

Τα αποτελέσματα:

Σαουθάμπτον-Εβερτον 0-3

Σάντερλαντ-Νόριτς 1-3

Σουόνσι-Νιούκαστλ 2-0

Τότεναμ-Στόουκ Σίτι 2-2

Γουότφορντ-Γουέστ Μπρομ 0-0

Γουέστ Χαμ-Λέστερ 1-2

Keywords
Τυχαία Θέματα