«Πιο δυνατή η Φερεσβάρος από την Ομόνοια»

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Ουγγαρίας προέβη ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας και νυν της Φερενσβάρος Λεάντρο. Ανάμεσα σε άλλα ο πρωην αρχηγός των πρασίνων μίλησε για τις διαφορές ανάμεσα σε Κύπρο και Ουγγαρία για τις ομάδες της χώρας τους αλλά και για τον ΑΠΟΕΛ.

Απόσπασμα από την συνέντευξη του:

«Στην

Κύπρο υπάρχουν καλές εγκαταστάσεις για προπόνηση. Το γήπεδο της Ομόνοιας είναι μοντέρνο…δεν ανήκει όμως στην ομάδα αλλά στην πρωτεύουσα. Αγωνίζονται δυο ομάδες».

«Η σημερινή Φερενσβάρος είναι πιο δυνατή από την Ομόνοια. Η ομάδα της Κύπρου αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, αλλά η κατάσταση δεν είναι άσχημη. Απέτυχε τώρα στην Ευρώπη με δυο ισοπαλίες κόντρα στην Μπρόντμπι σε παιχνίδια τα οποία έλεγχε. Γενικά το Κυπριακό ποδόσφαιρο έχει προβλήματα, κάθε ομάδα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Μοναδική ομάδα που δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα είναι το ΑΠΟΕΛ το οποίο χρονιά με χρονιά είναι στην Ευρώπη»

Αν η Φερσβάρος μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο στην Κύπρο: «Δύσκολη ερώτηση. Το ΑΠΟΕΛ είναι αρκετά καλό τη δεδομένη στιγμή. Έχει προκριθεί στα play-off του Τσάμπιονς Λιγκ και τις προηγούμενες χρονιές συμμετείχε είτε στους ομίλους του Γιουρόπα είτε του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πέντε με έξι ομάδες του πρωταθλήματος είναι κοντά. Νομίζω ότι το ΑΠΟΕΛ είναι πιο μπροστά από και δεν νομίζω να είναι εύκολη υπόθεση».

Keywords
Αναζητήσεις
φερεσβαρος ομονοια, φερεσβαρος
Τυχαία Θέματα