Ένωση: Κέρδος με τη γνωστή συνταγή

Επτά βαθμούς ευτύχισε να μαζέψει στις πρώτες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος η Ένωση και το αξιοσημείωτο έχει να κάνει πως όλοι εξασφαλίστηκαν στους τρεις εντός έδρας αγώνες που έδωσε. Στατιστικό στοιχείο που δείχνει ότι οι «βυσσινί» παίζουν με άλλο αέρα στην έδρα τους, αλλά ταυτόχρονα δυσκολεύονται μακριά απ’ αυτήν (μηδέν βαθμούς σε δύο παιγνίδια).


Έτσι, στο σημερινό πολύ δύσκολο παιγνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να

επανέλθει στις επιτυχίες. Όσο δύσκολο και να είναι το έργο των παικτών, δεν πρόκειται να πέσουν αμαχητί. Άλλωστε δείχνουν με τις εμφανίσεις τους ότι μπορούν να χτυπήσουν το παιγνίδι. Το ματς αντιμετωπίζεται ως πρόκληση, αφού πρόκειται για ένα από τα παιγνίδια που έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας και άπαντες θέλουν να πανηγυρίσουν τη νίκη σε βάρος ενός μεγάλου αντιπάλου. Η ομάδα του Καραγεωργίου θα προσεγγίσει το παιγνίδι με τη γνωστή συνταγή, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην αμυντική λειτουργία και στις κόντρα αντεπιθέσεις. Με αυτό τον τρόπο θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν βαθμολογικό κέρδος οι ποδοσφαιριστές και με αυτό το σκεπτικό προετοιμάστηκαν. Ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν υπολογίζει τον τραυματία Πιριέτττη, ενώ υπάρχουν αμφιβολίες για τη συμμετοχή των Βούκσεβιτς και Μπόζοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα