Εκκενώθηκε το Αεροδρόμιο Φρανκφούρτης

Εκκενώθηκε το Αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης στη Γερμανία μετά από περιστατικό που θορύβησε τις αρχές Ασφαλείας του Αεροδρομίου. Άνδρας παρέκαμψε τον έλεγχο ασφαλείας γεγονός που ανάγκασε τις αρχές να εκκενώσουν το επίπεδο 1 και 2 του τερματικού του αεροδρομίου.

Η εκκένωση έγινε στη βάση προληπτικών μέτρων και για ολοκλήρωση των ερευνών των αρχών ασφαλείας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild οι αρχές έκαναν ανακοίνωση από τα μεγάφωνα και ζήτησαν να βγουν όλοι οι επιβάτες από το επίπεδο 1 και 2 εκτός αεροδρομίου.

Σύμφωνα με τις

πληροφορίες οι επιβάτες θα πρέπει να ξαναπεράσουν από έλεγχο ασφαλείας, γεγονός που θα οδηγήσει σε περαιτέρω καθυστερήσεις στις πτήσεις.

Το γεγονός αυτό, ιδιαίτερα σε ένα τεράστιο αεροδρόμιο και πολύ σημαντικό για τις ενδιάμεσες πτήσεις εντός και εκτός Ευρώπης, συνεπάγεται τεράστια αναστάτωση αλλά και ζημιά οικονομική.

Οι αρχές ενημερώνουν ότι ακόμα δεν έχει συλληφθεί ο άντρας που έχει παρακάμψει τον έλεγχο ασφαλείας.

Update - Reuters: Federal police say person who breached security at #Frankfurt Airport not in custody &it is unclear if breach was planned

Sky News Newsdesk (@SkyNewsBreak) August 31, 2016

Today at Frankfurt Airport a passenger entered the security area before the security check had been completed. 1/1

— Frankfurt Airport (@Airport_FRA) August 31, 2016

Therefore the German federal police cleared departure hall A as a preventative measure.Passengers will be rechecked prior to departure.2/2

— Frankfurt Airport (@Airport_FRA) August 31, 2016

Περισσότερα σε λίγο.

Keywords
Τυχαία Θέματα