«Επική» αντίδραση ιδιοκτήτη καντίνας σε έλεγχο εφοριακών! (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Έλεγχο σε καντίνα πραγματοποίησαν δύο εφοριακοί προσποιούμενοι ένα ζευγάρι τουριστών. Ο ιδιοκτήτης δεν τους έκοψε απόδειξη και το… πάρτι αρχίζει όταν αποκαλύπτουν την ταυτότητα τους.

Οι αποδείξεις και ο… Σώρρας

Ο παραβάτης παραδέχεται ότι δεν κόβει αποδείξεις αλλά… αναρωτιέται γιατί δεν παίρνουν τα 27 δισ. που «προσφέρει» ο Αρτέμις Σώρρας

και απειλεί με μηνύσεις!

Η αντίδραση καταγράφεται από κάμερα και το βίντεο δημοσιοποιεί στον λογαριασμό του στο Facebook το LubenTV.

Οι απειλές

«Είναι παράνομα όλα… Οι αποδείξεις είναι παράνομες, οι εφορίες είναι παράνομες… Δεν σου δίνω τίποτα… κάνε ό,τι θέλεις, γράψε ό,τι θέλεις… δεν κόβω αποδείξεις…. Είστε μηνυόμενοι που δεν παίρνετε τα 27 δισ. του Αρτέμη Σώρρα….Έχετε ποινικές ευθύνες και εσείς. Ποια είναι η δικιά μου παρανομία; Να συνεργαστώ με εσάς που σας θεωρώ δυνάμεις κατοχής;… Που πάτε σε μαγαζιά και παθαίνει ο κόσμος εγκεφαλικά, καρδιές…Εγώ αυτή τη στιγμή τρέμω, θέλω να σας αρπάξω…Εγώ αν αυτή τη στιγμή αν πάθω κακό θα υποτροπιάσω και θα ξεσπάσω σε εσάς…Να πάτε να πάρετε τα 27 δισ….Θα πάρω την αστυνομία να σας πάω στο αυτόφωρο…Ή φεύγετε με το καλό ή σας κάνουμε μήνυση και τα περιουσιακά στοιχεία σας δεσμεύονται… Θα βρείτε μπελά».

Η αντίδραση των εφοριακών

«Έλα και εμείς δεν πληρωνόμαστε, αλλά έχουμε άλλον τρόπο να αντιδράσουμε, την απεργία. Και εμείς δεν θέλαμε να έρθουμε, αλλά κοίτα εδώ…ο προϊστάμενος μας έστειλε…έλα να τα βρούμε».
Που κατέληξε τελικά; Στο να του βεβαιώσουν μια παράβαση της τάξης των 150-200 ευρώ και ήταν όλοι ευχαριστημένοι.

Δείτε το βίντεο

Το άρθρο «Επική» αντίδραση ιδιοκτήτη καντίνας σε έλεγχο εφοριακών! (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα