Δόξα: Με κίνητρο τη νέα έκπληξη

Ακόμα ένα υψηλό εμπόδιο θα συναντήσει το απόγευμα η Δόξα, στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η προσφυγική ομάδα θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα και στοχεύει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί μέσα στο 2016. Σαφώς και οι πιθανότητες είναι εναντίον του συγκροτήματος του Λούκα Χατζηλούκα, όμως τα δεδομένα ήταν τέτοια και κόντρα σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση.

Βέβαια, το κάθε παιγνίδι διαφέρει από το προηγούμενο και ως εκ τούτου η προετοιμασία της Δόξας για τον σημερινό αγώνα ολοκληρώθηκε με βάση τις

δυνατότητες του αντιπάλου. Ο κ. Χατζηλούκας ανέλυσε εξονυχιστικά τον Απόλλωνα -όπως κάνει με κάθε αντίπαλο- και εντόπισε τα δυνατά και αδύνατά του σημεία. Τα μεταβίβασε στους ποδοσφαιριστές του και τους υπογράμμισε τι πρέπει να προσέξουν και πού πρέπει να… χτυπήσουν.

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης αναμένονται πολύ σημαντικά για την εκπλήρωση του πλάνου και οι γηπεδούχοι θα πρέπει να αρχίσουν συγκεντρωμένα και σοβαρά τον αγώνα. Βέβαια, η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας βελτιώθηκε αισθητά, αφού στα τελευταία δύο παιγνίδια κράτησε το μηδέν. Αν τα καταφέρει και σήμερα, οι πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα θα αυξηθούν αισθητά. Ο λόγος είναι απλός. Η φετινή Δόξα έχει το εύκολο τέρμα και τούτο επιβεβαιώνεται μέσα από τους αριθμούς. Η προσφυγική ομάδα σκόραρε 27 τέρματα και διαθέτει την καλύτερη συγκομιδή από όλες τις ομάδες από την 8η θέση και κάτω.

Το πλάνο

Το θετικό για τον Λούκα Χατζηλούκα είναι ότι πέραν του τραυματία Άμπελ Περέιρα (ταλαιπωρείται με πόνους στο γόνατο) και του μόνιμου απόντα Νέγκρι (άρχισε ενδυνάμωση), δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα. Όσον αφορά στο αρχικό σχήμα δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις, αφού ως γνωστόν ο τεχνικός της Δόξας αρέσκεται σε εκπλήξεις. Σίγουρα, θα προκύψουν αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, αλλά παραμένει άγνωστος ο αριθμός και τα πρόσωπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα