Οι πρώτες δηλώσεις του Καλλίτση μετά την δολοφονική επίθεση

Μία βδομάδα έχει περάσει μετά την ένοπλη επίθεση που πραγματοποιήθηκε εναντίον του πασίγνωστου κομμωτή Πάνου Καλλίτση και της συζύγου του, Έλενας Χριστοπούλου.

Ο κομμωτής, ο οποίος δέχτηκε τρεις σφαίρες χθες βγήκε από το νοσοκομείο και μίλησε στις κάμερες, λίγο πριν επιστρέψει στο σπίτι του. «Ήταν θαύμα που έζησα. Είμαι πολύ ευτυχής» είπε, και επανέλαβε ότι κίνητρο των δραστών ήταν η ληστεία. «Δεν έχω κανένα λόγο δεν έχω κανέναν αντίπαλο και πρεσβέυω το καλό. Είναι η μόνη εξήγηση που έδωσαν οι γιατροί πως πρόκειται για θαύμα», ανέφερε ο ίδιος στους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα

με δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo φαίνεται πως στόχος δεν ήταν ο ίδιος ο Πάνος Καλλίτσης, αλλά η σύζυγός του, Έλενα Χριστοπούλου. «Από τις θέσεις που είχαν πάρει περιμένοντας τα θύματά τους οι αστυνομικοί φαίνεται πως είχαν ως στόχο την Έλενα Χριστοπούλου και όχι τον κομμωτή! Χρησιμοποίησαν μάλιστα δύο όπλα διαφορετικού τύπου, καθώς το δεύτερο, το 32αρι πιστόλι, το είχαν για το χειρότερο σενάριο. Το βασικό τους όπλο ήταν ένα αεροβόλο, με το οποίο και έριξαν την πρώτη βολή, στο παράθυρο του συνοδηγού ώστε να θρυματίσουν τα τζάμια και να ανοίξουν τις πόρτες που πρόλαβε και κλείδωσε ο Καλλίτσης την ώρα που τους αντιλήφθηκε. Ένας θα της έπαιρνε την τσάντα, άλλος θα ακινητοποιούσε τον Καλλίτση, θα τους φίμωναν, θα τους έδεναν και θα τους οδηγούσαν με την απειλή του πιστολιού μέχρι το διαμέρισμα», ανέφερε στην εφημερίδα έγκυρη αστυνομική πηγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα