Εθνικός: Πρόκληση και έξτρα βαθμοί

Όταν ο Εθνικός φιλοξενεί στο Δασάκι τις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος, τα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι μια πρόκληση για τους παίκτες, τους προπονητές και τον λιγοστό αλλά πιστό κόσμο της Άχνας. Ο Ντανίλο Ντόντσιτς θα βρεθεί αντιμέτωπος για πρώτη φορά με τους νταμπλούχους. Δύσκολο το έργο του, αλλά η ομάδα του έχει αποδείξει ότι απέναντι στους μεγάλους μεταμορφώνεται. Καμιά φορά είναι και ο φυσιολογικός ενθουσιασμός, αλλά και το γεμάτο γήπεδο που παίζουν τον δικό τους ρόλο σε αυτό.

Ο Εθνικός, θυμίζουμε, κέρδισε στην έδρα του Ομόνοια

και Απόλλωνα και εξήλθε ισόπαλος με την Ανόρθωση. Καθόλου τυχαίο. Οι βαθμοί από αυτά τα παιχνίδια μπορούν να χαρακτηριστούν και έξτρα. Δεν υπολογίζονται δηλαδή και δίνουν τεράστια αυτοπεποίθηση και ψυχολογία για τη συνέχεια. Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Εθνικού, ο Τόμας Πράκερ. «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, αυτή την στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΑΠΟΕΛ, όταν κερδίζεις αυτές τις ομάδες είναι κάτι σαν έξτρα βαθμοί, γιατί απέναντί τους είναι ακόμη πιο δύσκολο να κερδίσεις. Έχουμε ήδη αποσπάσει βαθμούς από τις μεγάλες ομάδες και αυτός είναι ο στόχος μας την Κυριακή».

Εκτός μόνο ο Γριγκαλασβίλι

Ενισχυμένος με το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα, τον Βραζιλιάνο επιθετικό Γκιλέρμε ντε Πάουλα, θα είναι σήμερα ο Εθνικός. Βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού. Πανέτοιμος δηλώνει και ο έτερος φορ της ομάδας, ο Γεωργιανός Μπαραμπάντζε, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επίσης διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα. Ο Ντανίλο Ντόνσιτς έχει αρκετές επιλογές για την κορυφή της επίθεσης και αναμένεται να δώσει έναν πιο ελεύθερο ρόλο στον Πιντσέλι, ώστε να γίνει ακόμη πιο δημιουργική η ομάδα του. Επιστρέφει από τιμωρία ο Αράμπαλ, ενώ ο μοναδικός που δεν υπολογίζεται είναι ο τραυματίας Γκριγκαλασβίλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα