Σάκης Ρουβάς: Οι selfies που αναστάτωσαν τον ΣΚΑΪ

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στα γραφεία του ΣΚΑΪ στο Φάληρο και συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο ώστε να συμφωνήσουν στη παρουσίαση του X-Factor.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής δημοσίευσε μία φωτογραφία από τα γραφεία του καναλιού στο λογαριασμό του στο Instagram που ανακοίνωσε επίσημα ότι θα είναι ο παρουσιαστής του show. Εκτός από το Σάκη, στα lives θα βλέπουμε και τους Γιώργο Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρή Μαραντίνη

στο ρόλο της κριτικής επιτροπής.

Επίσης, ο παρουσιαστής βρέθηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή «Good Ol' Boys» του Κώστα Βαϊμάκη και του Μάκη Παπασημακόπουλου, όπου κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στο πλευρό των δύο δημοσιογράφων. Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί, μιας και η ξενάγησή του από τον Γιάννη Αλαφούζο στις εγκαταστάσεις του σταθμού περιελάμβανε πολλή κουβέντα, χαιρετισμούς και πολλές selfies με τους ανθρώπους του σταθμού. Σία Κοσιώνη, Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Εύα Αντωνοπούλου ήταν μόλις μερικοί από τους δημοσιογράφους που πόζαραν μαζί του.

Το «X Factor» το παγκόσμιο φαινόμενο που έχει ανακαλύψει και αναδείξει καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας, αναζητά το νέο αστέρι της μουσικής μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και του ΣΙΓΜΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα