Δόξα: Αυτή τη φορά να αξιοποιήσει την έδρα της

Δύο φορές αγωνίστηκε όλες κι όλες στο Μακάρειο φέτος η Δόξα και γνώρισε ισάριθμες ήττες από ΑΕΚ και Ερμή. Στην τρίτη του προσπάθεια, το συγκρότημα του Λούκα Χατζηλούκα θέλει να σπάσει το ρόδι, πανηγυρίζοντας το πρώτο του τρίποντο στην έδρα του. Αυτός είναι και ο μοναδικός στόχος για τη Δόξα στον αυριανό αγώνα, αφού κάθε άλλο αποτέλεσμα θα θεωρηθεί αποτυχία.


Πάντως, στα δύο τελευταία παιχνίδια, η ομάδα του κ. Χατζηλούκα παρουσιάστηκε ανεβασμένη. Tο μοναδικό παιχνίδι στο οποίο δεν δέχτηκε γκολ

τη φετινή περίοδο, πέτυχε τη μοναδική της νίκη και αυτήν εις βάρος της Αναγέννησης με 2-0. Στην τελευταία αγωνιστική μπορεί να ηττήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ, όμως σε γενικές γραμμές, ειδικά στο πρώτο 45λεπτο, είχε καλή παρουσία, δυσκολεύοντας αφάνταστα τους «γαλαζοκίτρινους» μέχρι να διασπάσουν την πολύ καλά οργανωμένη αμυντική της διάταξη.
Κατά τη διάρκεια της διακοπής, ο Λούκας Χατζηλούκας έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα ατομικά λάθη που γίνονται από τους ποδοσφαιριστές του και που μέχρι στιγμής στοιχίζουν στην ομάδα της Κατωκοπιάς.
Αγωνιστικά, ο Κύπριος τεχνικός δεν υπολογίζει μόνο στον τραυματία Σεράν Πόλο. Έχει όμως όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και θα παρατάξει την ομάδα του με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα