Εθνικός: Να συνεχίσει απ’ εκεί που σταμάτησε

Να συνεχίσει απ' εκεί που σταμάτησε, θέλουν άπαντες στον Εθνικό στο σημερινό παιχνίδι στο Μακάρειο.

Η προσφυγική ομάδα προέρχεται από νίκη -την πρώτη της τη φετινή περίοδο- επί της Αναγέννησης με 5-3 και θέλει να δώσει συνέχεια απέναντι στη Δόξα. Βεβαίως του έργο της ομάδας του Βάλντας Ιβανάουσκας δεν είναι εύκολο αφού αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Οι Χατζηβασίλης, Πιντσέλι και Γκριγκαλάβα αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή τους παραμένει αμφίβολη. Εκτός πλάνων βρίσκονται

ο Μπογκαντίνοφ, που τιμωρήθηκε για την άσεμνη χειρονομία του στον αγώνα με τον Ερμή και ο Γκαβρίλα, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.


Πάντως, ο Λιθουανός τεχνικός κατά τη διάρκεια της διακοπής έδωσε ιδιαίτερη έμφαση σε δύο πράγματα. Πρώτον να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα και παράλληλα να γνωρίσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους ποδοσφαιριστές του και, δεύτερον, δούλεψε αρκετά στο θέμα ψυχολογία. Ο κ. Ιβανάουσκας ζήτησε από τους παίκτες του να παραμείνουν συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στην αμυντική λειτουργία. Παράλληλα να βγαίνουν πρώτοι στην μπάλα, ώστε να κερδίσουν τις προσωπικές μονομαχίες και οι γραμμές να είναι κοντά η μία στην άλλη. Με βάση και τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει, αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό πλάνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα