Δημιούργησε το δάσος του Κύκκου στην πόλη σου

Το Φυσικό Νερό Πηγής Κύκκος και η Α/φοί Λανίτη βράβευσαν τους 10 νικητές του διαγωνισμού.

Η χρηματοδότηση δεξαμενών βρόχινου νερού για τα άγρια ζώα επιλέχθηκε ως ο σκοπός που θα στηρίξει η εταιρεία.

Η πρωτοβουλία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης της Α/φοι Λανίτη και του Φυσικού Νερού Πηγής Κύκκος «Δημιούργησε το Δάσος του Κύκκου στην πόλη σου» στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία! Εκατοντάδες φίλοι της φωτογραφίας από όλη την Κύπρο

εμπνεύστηκαν από τη φύση και την ομορφιά των δασών του νησιού μας και συνδύασαν τα στοιχεία της πόλης με τη μαγεία του δάσους και του πρασίνου.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο μέσα από μία πρωτοποριακή εφαρμογή του Φυσικού Νερού Πηγής Κύκκος στο Facebook και οι μεγάλοι νικητές βραβεύτηκαν την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου σε μία όμορφη εκδήλωση στη Λευκωσία, αφιερωμένη στα έργα τους!

Οι τρεις πρώτοι νικητές του διαγωνισμού είναι η Σία Ψυλλίδου, ο Λοΐζος Οικονομίδης και η Έλενα Γεωργίου, οι οποίοι θα δουν τις φωτογραφίες τους τυπωμένες στις εξάδες του Φυσικού Νερού Πηγής Κύκκος. Οι 10 νικητές του διαγωνισμού έλαβαν ως δώρο μια κάμερα Go Pro για να αποτυπώσουν τις ομορφότερες στιγμές τους στην ανεπανάληπτη φύση του δάσους. Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού είχε τη σπουδαία ευκαιρία να επιλέξει τον τρόπο με τον οποίο η Α/φοι Λανίτη σε συνεργασία με τον Φιλοδασικό Σύνδεσμο Κύπρου θα ενισχύσει την προστασία του δάσους του Κύκκου τους επόμενους μήνες και διάλεξε την εγκατάσταση δεξαμενών βρόχινου νερού για τη φροντίδα των άγριων ζώων.

Ο Marketing Manager της Α/φοί Λανίτη κ. Νίκος Μπενιουδάκης δήλωσε: «Το έργο της κριτικής επιτροπής ήταν ιδιαίτερα δύσκολο καθώς είχαμε πολλές και αξιόλογες συμμετοχές, από τις οποίες έπρεπε να διαλέξουμε τις 10 καλύτερες, τις οποίες και βραβεύουμε». Εξέφρασε επίσης τη δέσμευση ότι το Φυσικό Νερό Πηγής Κύκκος θα συνεχίσει να υποστηρίζει με δράσεις του την προστασία του περιβάλλοντος και του Δάσους του Κύκκου με προσανατολισμό την αειφόρο ανάπτυξη.

Από πλευράς του, ο Πρόεδρος του Φιλοδασικού Σύνδεσμου, κ. Τάκης Τσιντίδης, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς την εταιρεία Α/φοί Λανίτη και το Φυσικό Νερό Πηγής Κύκκος που φροντίζει τα δάση και την άγρια ζωή της Κύπρου. Επεσήμανε επίσης ότι η χρηματοδότηση κατασκευής πέραν των 25 βροχοσυλλεκτών σε όλες τις περιοχές των δασών της ελεύθερης Κύπρου θα είναι ένα δραστικό μέτρο για τη διατήρηση της άγριας ζωής και του θηράματος.

Για μια ακόμα φορά, το Φυσικό Νερό Πηγής Κύκκος έφερε τον κόσμο της πόλης πιο κοντά στη φύση και στο δάσος του Κύκκου, του μεγαλύτερου φυσικού βιότοπου της Κύπρου, με σκοπό να κάνει τον κόσμο πιο πράσινο και το μέλλον πιο βιώσιμο.

‪#‎KykkosWater ‪#‎CreateKykkos

Join us on:

Facebook: www.facebook.com/kykkoswater

YouTube: Kykkoswater

Keywords
Τυχαία Θέματα