Δεν συμβιβάζεται με οτιδήποτε άλλο

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της Νέας Σαλαμίνας ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ερμή, με τους «ερυθρόλευκους» να μη συμβιβάζονται με οτιδήποτε άλλο πέραν των τριών βαθμών. Άλλωστε, σε τέτοια παιχνίδια, με αντιπάλους που έχουν τους ίδιους στόχους, επιβάλλεται η νίκη, αφού σε διαφορετική περίπτωση οι ελπίδες για είσοδο στην εξάδα θα μειωθούν.

Χαρακτηριστικές ήταν και οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Γιώργου Καζαμία, μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο: «Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι για μας,

μέχρι το επόμενο. Δεν έχουμε πολυτέλεια να χάσουμε βαθμούς. Με το να μην καταφέρουμε να κερδίσουμε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους μαζί μας, αυτόματα μειώνονται και οι ελπίδες μας για είσοδό μας στην εξάδα. Σε τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Ο Γιώργος Καζαμίας αναφέρθηκε και στην ενίσχυση που έγινε πρόσφατα στην ομάδα λέγοντας: «Με τις τελευταίες προσθήκες η ομάδα αναμένεται να σημειώσει βελτίωση. Έγιναν τρεις ποιοτικές κινήσεις. Αν και αρχικά λέγαμε ότι δεν θα προχωρούσαμε σε ενίσχυση, ήρθε από την... εξωτερική η μετεγγραφή του Ντουντού, με μηδαμινό κόστος για την ομάδα μας.

Παράλληλα, περιμέναμε τον Πεδρίτο μέχρι την τελευταία στιγμή, ο οποίος όμως έπαθε υποτροπή στο τραύμα του και δεν είχαμε την πολυτέλεια να αφήσουμε γυμνή την ομάδα στα άκρα, αφού αποχώρησαν οι Παύλου και Φροξυλιάς.

Έτσι, αποκτήθηκε ο Μπριτζίτο από την Αναγέννηση Δερύνειας. Τις τελευταίες ώρες της μετεγγραφικής περιόδου προέκυψε και η απόκτηση του Νικόλα Εγγλέζου, ενός ποδοσφαιριστή που μας ενδιέφερε πάρα πολύ. Γενικά, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις κινήσεις που έγιναν».

Keywords
Τυχαία Θέματα