Παρέμβαση της «αστυνομίας» ζήτησαν Ακιντζί-Ερχιουρμάν

ΜΟΥΣΤΑΦΑ Ακιντζί και Τουφάν Ερχιουρμάν ζήτησαν από την «αστυνομία» να κάνει το καθήκον της όσον αφορά τις απειλές εναντίον του Τουρκοκύπριου ηγέτη, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με τη «Γενί Ντουζέν», ο πρόεδρος του ΡΤΚ καταδίκασε τα εν λόγω απειλητικά και υβριστικά μηνύματα στον λογαριασμό του κ. Ακιντζί στο τουίτερ και κάλεσε την «αστυνομία» να πράξει το καθήκον της. Ωστόσο η «αστυνομία», αναφέρει το δημοσίευμα, δήλωσε ότι δεν έχει δεχθεί κανένα σχετικό παράπονο.

Η τ/κ εφημερίδα αναφέρεται

και στην απάντηση που έδωσε ο Μουσταφά Ακιντζί προχθές, μετά τη συνάντηση των ηγετών, όταν ρωτήθηκε για το θέμα. Είπε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι χώρος ελευθερίας της έκφρασης και όχι προσβολών, απειλών και βρισιών. Κάλεσε δε τις «αρμόδιες αρχές» να πράξουν το καθήκον τους.

Στο μεταξύ, η εφημερίδα «Κίπρισλι» γράφει ότι ο «πρωθυπουργός» Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν και πρόεδρος του ΚΕΕ, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σχολίασε την αναφορά Ακιντζί σε «κυβέρνηση μειοψηφίας» και κάλεσε τον Τ/κ ηγέτη να διαλέξει μια ημερομηνία και «το ΚΕΕ θα πάει τότε σε πρόωρες εκλογές».

Keywords
Τυχαία Θέματα