Ο Κυπριακός Τουρισμός στη νέα εποχή της αειφόρου ανάπτυξης

ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ 39ου ΕΤΗΣΙΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΥΞΕ
Οι ευοίωνες προοπτικές στον τομέα του τουρισμού παγκόσμια, αλλά και η αυξανόμενη αβεβαιότητα που χαρακτηρίζει ειδικότερα τη γύρω περιοχή μας και οι νέες προοπτικές που διανοίγονται για την τουριστική μας βιομηχανία, μετά και από τις θεαματικές επιδόσεις της περσινής χρονιάς και του ολοένα και πιο έντονου ανταγωνιστικού πεδίου που έχουμε ν' αντιμετωπίσουμε, θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς του Ετήσιου Ξενοδοχειακού Συνεδρίου, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου

2017, στο Ξενοδοχείο HILTON PARK στη Λευκωσία.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, κey-note Εισηγητής του Συνεδρίου θα είναι ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, Κ. Πετρίδης.

Συμμετοχή στις εργασίες του Συνεδρίου, ως εισηγητές θα έχουν οι Ph. Iveson, Purchasing Director, TUI GROUP-EASTERN MEDITERRANEAN, Μ. Κουρούπη, Senior Manager Marketing &Communications, HERMES AIRPORTS, Δρ Αλ. Αποστολάκης, Επίκουρος Καθηγητής Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ, Π. Γιαννούδης, Γενικός Διευθυντής, UiBS UNITED BUSINESS SOLUTIONS LTD , M. Sukkar και El. Christopher, Director και Head of Consultancy &Business Development αντίστοιχα, WORLD TRADE CENTER CYPRUS.

Συντονιστής της συζήτησης με τη συμμετοχή όλων των ομιλητών θα είναι ο κ. Π. Πετράκης, Συνέταιρος-Υπεύθυνος Υπηρεσιών Τουριστικών Επιχειρήσεων της PwC Cyprus.

Το γενικό θέμα του Συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στην αγγλική και ελληνική γλώσσα (με αυτόματη μετάφραση από την ελληνική στην αγγλική για τους ξένους συνέδρους), είναι:

«Ο Κυπριακός Τουρισμός στη νέα εποχή /πορεία της σταθερής και αειφόρου ανάπτυξης» και υποδιαιρείται σε έξι παρουσιάσεις.

Το τελετουργικό μέρος του Συνεδρίου θα προσφωνήσουν ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας &Τουρισμού, Γ. Λακκοτρύπης, ο Ανώτερος Εκτελεστικός Σύμβουλος του Οίκου PwC Cyprus, Ευγ. Ευγενίου, και ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, Χ. Λοϊζίδης.

Τόσο οι ομιλητές, όσο και η ενδιαφέρουσα και επίκαιρη θεματολογία που θα καλύψει το Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ, έχουν προσελκύσει ήδη μεγάλο αριθμό συνέδρων. Παράλληλα με το Συνέδριο, θα λειτουργεί και η καθιερωμένη Έκθεση Προϊόντων &Υπηρεσιών, που επίσης διοργανώνεται από τον ΠΑΣΥΞΕ για 25η συνεχή χρονιά, τα εγκαίνια της οποίας θα τελέσει επίσης ο Υπουργός Γ. Λακκοτρύπης.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου και της Έκθεσης, ο Σύνδεσμος εκδίδει επίσης «Οδηγό Προϊόντων &Υπηρεσιών» με προϊόντα και υπηρεσίες που ενδιαφέρουν τους ξενοδόχους και γενικά όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις.

Στην ανακοίνωσή του ο ΠΑΣΥΞΕ ευχαριστεί τους μέχρι στιγμής Επίσημους Χορηγούς του που στηρίζουν κατά ουσιαστικό τρόπο τα Ετήσια Συνέδρια και Εκθέσεις του Συνδέσμου και οι οποίοι είναι οι: PwC CYPRUS, WORLD TRADE CENTER CYPRUS, RCB BANK , AEGEAN AIRLINES, ΚΟΤ, HERMES AIRPORTS LTD, CYTΑ, THEOVA UHS ENTERPRISE SOLUTIONS LTD, LOUIS HOTELS , TRAVEL TRADE CYPRUS, CYPRINTERS LTD και το ξενοδοχείο HILTON PARK

Keywords
Τυχαία Θέματα