Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση

H Eταιρία παιδικών ενδυμάτων Βlade &Rose και ο παιδότοπος Splash σας προσκαλούν σε φιλανθρωπική εκδήλωση για τη στήριξη του Παγκύπριου Συνδεσμου για την Κυστική Ίνωση.

Με κάθε αγορά προϊόντων Blade &Rose θα προσφέρεται το 10% των εσόδων στο ταμείο του Συνδέσμου.

Η Blade &Rose είναι μια κορυφαία βρετανική μάρκα παιδικών ενδυμάτων που ειδικεύεται σε γκέτες (leggings) και αξεσουάρ ένδυσης. Δημιουργήθηκε το 2010 όταν η σχεδιάστρια Amanda Peffer ήταν ακόμα σε άδεια μητρότητας.

Η ονομασία του σήματος προέρχεται από τα μεσαία ονόματα των παιδιών της 'Blade' και 'Rose'. Κάθε κομμάτι της συλλογής είναι μοναδικό με το δικό του ιδιαίτερο σχέδιο και θεματικό. Σημαντικό στην εξέλιξη του σήματος ήταν η εξασφάλισή ποιότητας και ανθεκτικότητας του υφάσματος με σκοπό αυτό να είναι λειτουργικό, να πλένεται καλά και το πιο σημαντικό, να είναι μαλακό για το δέρμα των παιδιών.

Η Κυστική Ίνωση είναι η πιο συχνή κληρονομική ασθένεια της λευκής φυλής, που προσβάλλει κυρίως το αναπνευστικό (πνεύμονες) και το πεπτικό- γαστρεντερικό (πάγκρεας) σύστημα του οργανισμού. Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για την Κυστική Ίνωση ιδρύθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017, Παγκόσμια Ημέρα για την Κυστική Ίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα