Έτσι κόπηκε το νήμα της ζωής του άτυχου Μιχάλη

Αριθμός 50. Ο Μιχάλης Κοντοπύργος συμπλήρωσε τη μαύρη λίστα των συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο. Ο Μιχάλης, 31 μόλις ετών, άνθρωπος που αγαπούσε τις μηχανές, έβαλε το όνομά του στη μαύρη αυτή λίστα.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο της Τροχαίας Χάρη Ευριπίδου, ο άτυχος Κοντοπύργος έχασε τη ζωή του όταν τού ανακόπηκε η πορεία από διερχόμενο όχημα, ο οδηγός του οποίου συνελήφθη.

Λευκωσία:Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου μοτοσικλετιστή

Ο 69χρονος ενεχόμενος οδηγός αυτοκινήτου συνελήφθη

βάσει δικαστικού εντάλματος χθες, γύρω στις 5.35 το απόγευμα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.Ο 69χρονος αφέθηκε ελεύθερος γύρω στις 8.00 χθες βράδυ, αφού ανακρίθηκε γραπτώς, ενώ τα αίτια πρόκλησης της τροχαίας σύγκρουσης διερευνώνται.

Κληθείς να απαντήσει κατά πόσο η μηχανή του 31χρονου είχε σχετική άδεια κυκλοφορίας λόγω του ότι είναι αγωνιστική, ο κ. Ευριπίδου ανέφερε ότι η μηχανή ήταν εγγεγραμμένη και πρόσθεσε ότι υπάρχει δυνατότητα να εγγραφούν οι μηχανές αυτές αν πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια.

Το ποσοστό των θυμάτων τροχαίων δυστυχημάτων που είχαν ως κύρια αιτία πρόκλησης τους μία από τις πιο πάνω αιτίες, ανέρχεται στο 62.02%.

Πιο συγκεκριμένα, από τα 243 θύματα θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων που συνέβησαν από το 2012 μέχρι το 2016, 150 χάθηκαν σε δυστυχήματα που προκλήθηκαν λόγω υπερβολικής ταχύτητας, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης ή απρόσεκτης οδήγησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα