Ανθρώπινη νοημοσύνη και συνείδηση

Μια από τις πιο εξέχουσες προσωπικότητες του 20ου αιώνα στη μελέτη της ανθρώπινης νοημοσύνης , θα τιμήσει το Πανεπιστήμιο Κύπρου σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015, στις 7:00μ.μ. στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου (Λεωφ. Καλλιπόλεως 75).

Συγκεκριμένα, η Σχολή Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών της Αγωγής, η Σύγκλητος και το Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Κύπρου πραγματοποιούν την Τελετή Αναγόρευσης του διακεκριμένου

καθηγητή ψυχολογίας Jagannath Prasad Das σε Επίτιμο Διδάκτορα της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών της Αγωγής.

Την Τελετή θα προσφωνήσει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Τμήματος Ψυχολογίας, Αναπληρωτής Καθηγητής Τιμόθεος Παπαδόπουλος θα προβεί σε παρουσίαση του έργου και της προσωπικότητας του τιμώμενου.

Ακολούθως, o Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητής Στέλιος Γεωργίου θα αναγνώσει το Ψήφισμα. Η περιένδυση του τιμώμενου με την τήβεννο του Πανεπιστημίου Κύπρου θα γίνει από τον ίδιο τον Πρύτανη.

Τέλος, ο τιμώμενος Jagannath Prasad Das θα παραθέσει ομιλία στην αγγλική γλώσσα με έμφαση στη διερεύνηση νέων συνόρων για τη μελέτη της ανθρώπινης νοημοσύνης και της συνείδησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα