Ήττα από την Ελλάδα

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ
Σε φιλικό αγώνα που έγινε χθες στο Μακάρειο, η Εθνική μας ομάδα των Νέων U-19 έχασε με 3-1 από την Εθνική Ελλάδος. Αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων, οι οποίες το περασμένο Σάββατο εξήλθαν ισόπαλες 1-1.

Οι δύο φιλικοί αγώνες εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής μας για τη συμμετοχή της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19. Η Εθνική Ελλάδος προηγήθηκε με 2-0 από τέρματα που πέτυχαν ο Γιώργος Ξυδάς (7ο λεπτό) και ο Κωνσταντίνος Μεγαρίτης

(37ο λεπτό), για να μειώσει η Εθνική μας με 2-1 πριν από το τέλος του ημιχρόνου, στο 40ό λεπτό με τον Ραφαήλ Αναστασίου. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Λάζαρος Λάμπρου στο 66ο λεπτό.

Κύπρος (Ρένος Δημητριάδης): Π. Παναγιώτου, Α. Δανιήλ (46' Μ. Γιωρκάτζης), Α. Ραφαήλ, Φ. Χριστοδούλου (60' Θ. Ιωσηφίδης), Γ. Χριστοδούλου (46' Στ. Κωνσταντίνου), Α. Φράγκου (60' Θ. Παπανικολάου), Χρ. Παύλος (46' Γ. Γερολέμου), Χ. Δημήτρης, Μ. Χαραλάμπους (Σ. Παπαχαραλάμπους), Π. Αρτυματάς (74΄ Χ. Καλλής), Γ. Μαλεκκίδης.
Ελλάδα (Γιάννης Γκούμας): Δ. Κατσιμήτρος, Α. Κατράνης, Ε. Σβάρνας, Γ. Μανθάτης, Στ. Ρεγκάκος, Γ. Ανδρούτσος, Γ. Ξυδάς, Δ. Νικολάου, Ι. Βιδάλης, Σπ. Νάτσος, Κ. Μεγαρίτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα