Ανόρθωση: Ο απόλυτος άρχοντας

Μετά την χθεσινή συνάντηση Πουλαϊδη -Τιμούρ Κετσπάγια , πιθανό να έγινε το πρώτο βήμα, σε μια ενδεχόμενη επιστροφής της ''σημαίας'' της Ανόρθωσης , στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Εξελίξεις δεν υπήρξαν , όμως το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει νεο ραντεβού εντός των ημερών που θα είναι και το καθοριστικό αφου θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα δώσουν τα χέρια και αν ο Τιμούρ θα αναλάβει τα ηνία της ''Μεγάλης Κυρίας'.

Σίγουρα κανείς δεν ξέρει λεπτομέρειες της χθεσινής συζήτησης , πέραν απο τον πρόεδρο Χρίστο Πουλαίδη, όμως σύμφωνα

με τους όρους που έθεσε ο Τιμούρ στις πρώτες βολιδοσκοπήσεις που του έγιναν, ότι θέλει να είναι ο απόλυτος άρχοντας αν και έφοσον αναλάβει την ομάδα, αυτό σημαίνει ότι την πόρτα της εξόδου θα την δουν σίγουρα οι Λέουβεν και Πάους. Αν τελικά δεν προχωρήσει του Τιμούρ τότε σίγουρα τα δεδομενα θα είναι πολύ διαφορετικά.

Είναι δεδομένο λοιπόν ότι αν ο Τιμούρ Κετσπάγια αναλάβει την Ανόρθωση , τότε θα είναι έκπληξη αν θα υπάρχει και τεχνικός διευθυντής. Διότι απλά ο Τιμούρ αυτός και μόνο θα αποφασίζει για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας, χωρίς να έχει καμία υπόδειξη απο κανένα.

Το σίγουρο είναι ότι οι Ανορθωσιάτες είναι σε αναμονή και εύχονται να πάνε όλα καλά και να επιστρέψει ο αγαπημένος του Τιμούρ στο σπίτι του

Παράλληλα αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι ότι ο Χρίστος Πουλαίδης δεν έμεινε και τόσο ευχαριστημένος στη χθεσινή συζήτηση και με τον Λέουβεν. Κάποια πράγματα δεν του άρεσαν , όσον αφορά τον προγραμματισμο για τη νέα σεζόν και σχετικά με την παραμονή κάποιων παικτών που ζήτησε να παραμείνουν στο ρόστερ. Έτσι ότι και αν γίνει με τον Τιμούρ, επισφαλής είναι η θέση του κ Λέουβεν στην Ανόρθωση

Keywords
Τυχαία Θέματα